1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Uus sari! „Meie Bullerby“ toob Kanal 2 ekraanile eheda maaelu ja lapselikud krutskid
Uus sari! „Meie Bullerby“ toob Kanal 2 ekraanile eheda maaelu ja lapselikud krutskid

Uus sari! „Meie Bullerby“ toob Kanal 2 ekraanile eheda maaelu ja lapselikud krutskid

Foto: Heidi Hanso

Täna stardib Kanal 2 ekraanil täiesti uus kodumaine sari „Meie Bullerby“, mis jälgib ühe vahva ja tegusa Eesti küla suviseid tegemisi. See on ehe ja eluline lugu lapsepõlve seiklustest, maal elamise rõõmudest ja väljakutsetest ning kogukonnast, mis omavahel tihedalt läbi on põimunud.

Kui möödunud suvel elasid televaatajad kaasa ühe pere, Heidi Hanso ja tema laste tegemistele, siis täna alustav „Meie Bullerby“ toob Kanal 2 ekraanile terve küla koos sealse värvika seltskonnaga. Liiva küla pole Tallinnast küll teab kui kaugel, kuid elu veereb seal hoopis teises rütmis. „Meie Bullerby“ on lugu ehedast maaelust ja vanemate unistustest kinkida oma lastele õnnelik lapsepõlv. „Me elame lastele,“ tõdeb Suuroja talu pereisa Kaido, kes koos abikaasa Mariliga on kodu maale rajanud kindla sihiga lapsed seal üles kasvatada.

Foto: Indrek Kraus

Liiva küla laste lapsepõlv tähendab poriseid püksipõlvi, metsas müttamist ja loomadega tegelemist, aga ka seiklusi sõpradega ning aegajalt ette tulevaid kraaklemisi. Nii pakub „Meie Bullerby“ suvistel esmaspäevadel tuttavlikke hetki kõikidele neile, kelle lapsepõlved on möödunud maal vanaema juures ja inspiratsiooni neilegi, kes mängivad mõttega „mis oleks, kui koliks maale elama“.

Suviselt muhe ja elurõõmus „Meie Bullerby“ saab täna alguse külarahva kogunemise ja laste kalastusretkega, kuhu jagub ka omajagu poisilikke tempe. Liiva küla perede ja laste südamlikku suvelugu vahendab jutustajana „Naabriplika“ sarjast tuttav Loore Martma.

Uus sari „Meie Bullerby“ alustab Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast „Saladusi“

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews