1. Avaleht
  2. Melu
  3. UUS SINGEL I Eesti kuumimaks banjo-mängijaks tituleeritud Merlin Purgel ilmus videosingel „Südasuvi“
UUS SINGEL I Eesti kuumimaks banjo-mängijaks tituleeritud Merlin Purgel ilmus videosingel „Südasuvi“

UUS SINGEL I Eesti kuumimaks banjo-mängijaks tituleeritud Merlin Purgel ilmus videosingel „Südasuvi“

Südasuvi“ räägib palavatest seiklustest, armumisest ja ootusest. Merlin iseloomustab ise lugu nii: „Suvi paneb alati silmad särama ja pidevalt on peas mõtted- mida kõike tahaks jõuda ära teha kuniks võrratu soe aeg kestab. Tahaks koguda palju ägedaid mälestusi, mida külmemal ajal mõnus meenutada”.

“Videos viskame nalja selle üle, kui väike on Eesti – võõras inimene kõrvalmajast võib sattuda tihti juhuslikult sinuga kokku täiesti kummalistes paikades või hoopiski teises Eesti otsas. Lõpuks tundubki nagu oma inimene.“

Loo sõnade ja muusika autor on Margus Vaher. „Ütlesin Margusele, et minu suve banjo-loos võiksid olemas olla kolm märksõna – teekond, hobused, armastus. Öeldud-tehtud, kahekümne minuti pärast olid sõnad tema telefoni märkmetes (jah, moodsatel aegadel ei ole enam romantiliselt soditud paberinurgale)“ muigab Merlin. “Meloodiaga läks tund ja valmis ta oligi”.

Merlin on Võrumaa lauljanna, kes alustas möödunud sügisel soolokarjääri ning on varasemalt välja andnud kaks singlit: “Koos” ja “Andesta mul”. Heatujuline “Südasuvi” on tema kolmas videosingel. Merlin on ka endine ansambel Revalsi solist ja banjomängija.

Head Uudised GoodNews