1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VAATA HIIGELGALERIID! Tanel Padar & The Sun rokkis Teatris
VAATA HIIGELGALERIID! Tanel Padar & The Sun rokkis Teatris

VAATA HIIGELGALERIID! Tanel Padar & The Sun rokkis Teatris

Foto: Martin Dremljuga
Foto: Martin Dremljuga

23.augustil jõudis taas kõigini Klubi Teater üritstesari Teater Live Concert, mis sel korral oli eriti kuum, sest rahva ette astus kõigi lemmik Tanel Padar & The Sun. Augustikuu Live Concert oli tõeliselt võimas ning klubi Teater tõestas, et suve lõpu lähenedes antakse pidudele vaid hoogu juurde anda.

“Teater Live Concert” on kord kuus ööklubis Teater toimuv säravamatele Eesti staaridele ja bändidele pühendatud pidudesari. Eesti Taasiseseisvumispäeva puhul astua laupäeval Teatri lavalaudadel esimest korda üles Eesti parim rokkbänd Tanel Padar &The Sun, kes andis unustamatult võimsa live’i kõigile klubi Teater külastajatele.

Selle suve kõige suurejoonelisema peo puhul muutus klubi Teater üheks ööks tõeliseks rokiklubiks, kus esines hetkel Eesti kõige kuumem bänd. Bänd enda täispika live kontserdiga, kus kõlasid kõik nende hitid ja publiku lemmiklood, tõi kohale rekordarv rahvast. Klubi muutus tõeliseks kontserdiareeniks juba esimestel tundidel, kus koha eest ees reas rabelesid paljud The Sun’i fännid, kes kõik tahtsid muusikuid oma käega katsuda.

Tanel Padar &The Sun ei ole siiani sellisel kujul kontserte ööklubides andnud ning seega oli see esmakordne nähtus mitte ainult klubis Teater vaid kogu ööklubi maastikul. Bändiliikmed olid kohal juba peo alguses ja nautisid seda kogu hingest. Imetlevaid silmi, kes kõik Tanel Padrit nautisid oli lugematult palju, kuid ka bändiliikmetel lõid silmad särama klubi ilusate tantsijate peale. Laupäevane pidu pakkus bändile lausa niivõrd palju põnevust, et rokkarid pidutsesid ka pärast esinemist veel pikalt klubi Teater Members Lounge’s, kus nautisid klubi Teater tantsijate graatsilisust ja seltskonda veel mitmeid tunde.

Tanel Padar enda vapustava sarmi ja hingematvalt võimsa livega hoidis rahva tõeliselt rokilainel ning peo meeleolu kõrgel kuni varahommikuni. Lisaks sellele vürtsitas pidu üles Estonian Drift Association (Eesti Drifti Assotsatsioon), kes pidas enda 22.08-23.08 toimuva NEZ Drift Championship Estonia võistluste ametliku afterparty samal päeval klubis Teater, seda koos võistlejate, pealtvaatajate, korraldajate ning loomulikult ka drifti kõige edevama osa – tõeliselt karmide autodega, mida sai näha-katsuda klubi Teatri ees.

Sellest hoolimata ei ole klubi Teater enda suvehooaega veel lõpetanud ning toob uue kuumalaine kõigini juba sel reedel, kui toimub klubi kõige kuulsam üritus Dom Party – Miami. Laupäeval saabub klubisse Teater aga meeliülendav “Sinine vool,” kui toimub Teater Colors – Blue Party.

Vaata ka videot võimsast Tanel Padar &The Sun live kontserdist klubis Teater

GALERII
Fotod: Martin Dremljuga

Head Uudised GoodNews