1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Su nägu kõlab tuttavalt
  5. Vaata, kes staaridest kehastuvad näosaates Spice Girls’iks
Vaata, kes staaridest kehastuvad näosaates Spice Girls’iks

Vaata, kes staaridest kehastuvad näosaates Spice Girls’iks

spice-girls-1Adeele Sepale ning Liis Lassile loosi tahtel kätte tulnud võimalus kehastuda järjekordses „Su nägu kõlab tuttavalt“ saates Spice Girls`iks ning esitada nende surematut hitti „Wannabe“, pani tähed küsimuse ette, kes võiksid olla teised Spice Girlsi osalejad pühapäevases suurshow`s?

Pikka aega ei kulunud, Adeelel ning Liisil käis peast läbi suur hulk Eesti andekaid ning pakkumine tehti Linnateatri näitleja Maiken Schmidt`ile, aasta meelelahutaja tiitliga pärjatud Tõnis Niinemetsale ning eelmisest hooajast „Su nägu kõlab tuttavalt“ tuule tiibadesse saanud Saara Kadakule, kes nõustusid pikemalt mõtlemata.

spice-girls-6

Tõnis Niinemets tunnistab, et võttis pakkumise kohe vastu. „Liis helistas ja ma vaatasin vaid oma kalendrisse, kuupäev tundus vaba ja nõustusin kohe olema kõige sportlikum Spice!“. „Olin juba mõnd aega mõelnud, et midagi põnevat võiks mu ellu tulla ja siis sain kõne osaleda näosaates – ütlesin kohe jah,“ tunnistab ka Maiken Schmidt, keda näeme juba pühapäevases „Su nägu kõlab tuttavalt“ saates kehastumas Posh Spice`iks.

„Su nägu kõlab tuttavalt“ värske hooaeg TV3-s pühapäeval algusega kell 19.30.

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews