1. Avaleht
  2. Inimene
  3. Vaata, millised kaunitarid pürgivad Eesti parimaks sekretäriks
Vaata, millised kaunitarid pürgivad Eesti parimaks sekretäriks

Vaata, millised kaunitarid pürgivad Eesti parimaks sekretäriks

Officeday EstoniaTäna selguvad 10 000-eurose auhinnafondiga üleriikliku konkursi “Eesti parim sekretär 2014” kümme finalisti, kelleks kandideerib 55 inimest.

Vaata, milliste ettevõtete sekretärid konkureerivad Eesti parima tiitlile ja anna hääl oma lemmikule SIIN.

Konkursi korraldaja Laur Siboldi sõnul on võistlus kaugelt populaarsem kui näiteks rahvusliku missi valimine ja kolmandat korda toimuval üritusel osaleb tänavu rekordarv inimesi.

“Võistlusel konkureerivad Eesti suuremad firmad, riigiasutused, ülikoolid ja meediaettevõtted, kuid kahjuks ei ole veel laekunud ühtegi meeskandidaati. Ma arvan, et ühiskond on tugevamast soost sekretäriks tegelikult valmis ja julgele osalejale on eriauhind,” lisas Sibold.

Facebooki rahvahääletus kestab 9. aprillil kuni kell 15. Hääletusel selgitatakse välja kümme finalisti, kes juba käesoleval reedel pannakse žürii poolt proovile erialavoorudes eesti keele oskusest tippimiskiiruseni. Tänavune Eesti parim sekretär selgub 23. aprillil rahvusvahelisel sekretäride päeval.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis kolmandat korda. 2013. aastal valiti rahvahääletusel ligi 1200 häälega parimaks Sisekaitseakadeemia juhiabi Janela Lääne. Ürituse peakorraldaja on kontoritarvete maaletooja Officeday. 10 000-eurose auhinnafondiga võistlust toetavad mitmed globaalsed kontoritarvete tootjad, Tallink, Sekretar.ee, Sirowa, Prike, A.le Coq ja teised firmad.

Head Uudised GoodNews