1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VAATA VIDEOT! Taipoksitreener Kevin Renno usub oma õpilase Andra Aho võitu King of Kingsil
VAATA VIDEOT! Taipoksitreener Kevin Renno usub oma õpilase Andra Aho võitu King of Kingsil

VAATA VIDEOT! Taipoksitreener Kevin Renno usub oma õpilase Andra Aho võitu King of Kingsil

Kevin Renno ja Andra AhoTallinna TV saates “Suvemiks” on jutuks 17. septembril Saku Suurhallis toimuv võitluskunstisarja King of Kings Grand Prix` etapp ja sel puhul on stuudios Tallinna Taipoksi Klubi treener Kevin Renno oma õpilase Andra Ahoga, kes astub samuti võitlustulle.

Kevin Renno selgitab, et teist korda toimuv turniir on Eesti võitlejatele tähtis, sest tegu on maineka rahvusvahelise üritusega, mille toimumine meie sportlastele uusi uksi ja võimalusi avab.

Saatejuht Revo Raudjärv nendib, et tavaliselt tegelevad selle alaga tugevad ja sitked mehed ning küsib seejärel, et kuidas sattus sinna üks kaunis neiu? Andra ütleb, et põhjuseks oli huvi poksi ja enesekaitse vastu. “Iluuisutamine ei õpeta enesekaitset,” ütleb ta valikuid põhjendades.

Kevin Renno, Revo Raudjärv, Andra Aho

Kevin selgitab, et see ala pole ainult meeste pärusmaa, see sobib kõigile ja treenida saab vastavalt oma võimetele. Millised aga on Andra võimalused taipoksis läbi lüüa? “Inimene seab ise endale piirid. Andral on on kõik eeldused ja võimalused olemas, endal peab olema motivatsiooni ja tahtmist jätkata. Maailma tipp on käega katsuda, aga tee sinna on veel pikk, tuleb jätkata seda, mis me praegu teeme,” seletab treener.

Kevin Renno

Nagu ikka, tuleb jutuks see, millest on Andral tulnud loobuda ja sõdalasneiu ütleb: “Ma ei tunne, et mul oleks tulnud millestki loobuda.” Ka tänavatel pole tal tulnud enda eest seista. Tema vanemad on olnud toetavad ja sama alaga tegelenud ka Andra õde Angela.

Andra Aho

Kevin lisab, et taipoks on intensiivne ja mitmekülgne ala, see on ka hea rasvapõletaja, mis meelitabki õrnemat sugu trennidesse. Kõik treeningud on erinevad ning inimesed tunnetavad varsti oma kehalist ja füüsilist arengut ja see meeldib neile.

Kevin Renno, Revo Raudjärv, Andra Aho2

Andra vastaseks King of Kings turniiril on poolatar Klaudia Pawlicka ning treener usub oma õpilase võitu. “Tööd on kõvasti tehtud nii Eestis kui Tais, tahame veel minna Hollandisse, nii et kõik on antud, et võit seekord koju tuua,” ütleb Kevin Renno.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews