1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAATA VIDEOT! Tõnis Lovjägin TTV saates Suvemiks: Party Drivega pole miski mõeldamatu!
VAATA VIDEOT! Tõnis Lovjägin TTV saates Suvemiks: Party Drivega pole miski mõeldamatu!

VAATA VIDEOT! Tõnis Lovjägin TTV saates Suvemiks: Party Drivega pole miski mõeldamatu!

Tõnis Lovjägin TTV saates Suvemiks Party Drivega pole miski mõeldamatuTänapäeval on turismi puhul nii, et kui see ka üle vete viib, on justkui raske enam kedagi üllatada, aga tuleb välja, et on ikka küll.

Crayzee Productions esitleb ainulaadset võimalust osaleda üritusel Party Drive 2014. See on üritus neile, kellele meeldib tutvuda ning reisida uute inimestega. Neile, kellele meeldib päike, rand, meeletud peod ja seiklused.

Kas Party Drive on mingisugune uus turismiliik või mis? Tean, et Helsingist minnakse laevale ja sõidetakse Mallorcani, mille käigus käib pidevalt üks suur pidu.

Pidu käib kogu aeg ülekantud tähenduses. Tegelikult ei saa väita, et me ainult pidutseme. Sel aastal on osalejatele antud võimalus veeta kaks ööd kõikides vahepeatustes, kuhu paigutatakse lava ja muu pidutsemiseks vajalik. Ühendatud on peo- ja puhkusereis.

Pidu ja puhkus kestavad pea kolm nädalat ja minema hakatakse 400 euro eest. Tegelikult on see ikkagi ju algusest lõpuni suur pidu …

16. augustil see algab ja saab läbi 3. septembril. Kokku kuusteist päeva. Esimene pidu algab laeval, kui sõidame Helsingist Tallinnasse. Edasi saame rahvaga kokku Lätis, mis on esimeseks vahepunktiks, kus kogume infot. Pikem sats tuleb 600-700 km päeva jooksul, misjärel jääme taas öömajale ja selle käigus toimub teisel õhtul ka pidu. See on siis Poolas. Seejärel suundutakse Tšehhi Brno lähedale, kus veedetakse kaks ööd. Sellest järgnev sihtpunkt on Itaalia, kus jällegi ollakse paigal kaks ööd, aga asukohta me veel välja ei ütle, kuna see on osa meie üllatusest. Pärast Itaaliat suundume Prantsusmaale Nizza või Cannesi linna ja lõpuks ometi siis ka Hispaania, kus oli meie möödunud aasta grande finale ehk Santa Susanna, mis jääb enne Barcelonat.

Santa Susanna kõlab intrigeerivalt.

Nii see on. Ja siis selle aasta grande finale – Mallorca!

Aga kui mõni tahab sinna jääda, peab ikkagi tagasi tulema?

Ei pea. Kõik on mõeldav-räägitav-tehtav, pole üldse küsimust. Võib lennata järgi poolel teel. Korjame vajadusel uuesti peale ja ei ole üldse probleemi.

Saan aru, et alla 18 eluaasta ei tule osavõtt kõne allagi?

Jah, alaealisi kaasa ei võeta, samas ülempiiri pandud ei ole. Meil on loodud tingimused näiteks kultuurilembestele inimestele. Ei ole ainult pidu. Toon näite, et kui eelmisel aastal käisime Pariisis, siis sinna sattumise üks põhjuseid oli Disneyland, kuid kuna selle vastu oli huvi leige, jätsime minemata. Võtsime inimesed kokku, pidasime nõu ja otsustasime minna hoopis Eiffeli torni ja just nii need asjad käivadki, et inimesed bussi, käed püsti, tuleb otsus ja lõpuks on kõikidel süda rahul.

Kuidas seltskond välja näeb või mis moodi ise arvate, et hakkab välja nägema? Kas tulevad paarid või pundid või tullakse just üksi uut seltskonda otsima?

Kindlasti on see kõva tutvusreis. Möödunud aastal osalenud tulevad kõik sel aastal jälle. Nüüd on palju paare, kel on õnnestunud lastele hoidjad leida. Leidub vanematki generatsiooni, kes tulevad ainuüksi teada saama, mida selline üritus enesest kujutab. Tõenäoliselt jäävad nemad ka Santa Susannasse puhkama. Party Drive on muidu küll olemuselt reis, kuid selle käigus suudame pakkuda ka majutust ning kõike muud juurdekäivat, kui tekib soove. Kõik on mõeldav.

Kas olete inimeste eest kõik detailsusteni läbi mõelnud või jätate fantaasiale ka mingisugust ruumi?

Me jätame võimaluse teada anda, mida nad teha tahavad. Kõik eelmise aasta osalejad aitavad. Ka siis, kui on tarvis midagi teada saada ümbruskonna kohta ja võib-olla ka kuhugi minna. Näiteks Brno külje all asuv paik jääb ainult kümnekonna kilomeetri kaugusele kuulsast ringrajast. Brnos on väga ilusad kirikud. Saame organiseerida nii, et kui inimesed tahavad kohalikku olu lähemalt uurida, anname juhiga bussi kaasa.

Tean, et kunagi oli Brno ringrajal võimalik proovida sõita kas võidusõidumootorratastega või isegi vormelitega.

Nii ongi. Rääkides Mallorcast, miks see idee üldse nii kaugele jõudis, on see ikkagi puhkusereis, mille saab veeta imeodavalt, sest nagu eelpool korra oli juttu, maksab pakett ühele inimesele 400 eurot kolme nädala eest. Selle sisse oleme arvestanud ööbimised ehk et lageda taeva alla telki ei jäta me kedagi. Meil on olemas ja valmis kämpingud. Mallorcal, kuna sellest saab grande finale, ootab üks vägev hotell. Kõik on viimseni läbi mõeldud.

Ja ei olegi muud, et kui keegi tahab täpsemat teavet, siis Party Drive ja tuleb?

Täpselt nii!

Infot leiab Party Drive Facebooki lehelt või kodulehelt.

VAATA VIDEOINTERVJUUD!

Head Uudised GoodNews