1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VAHVA JA VALLATU VIDEO! TV3 sügises tantsivad eetristaarid
VAHVA JA VALLATU VIDEO! TV3 sügises tantsivad eetristaarid

VAHVA JA VALLATU VIDEO! TV3 sügises tantsivad eetristaarid

Padjaklubi_TV3 sugis 2015TV3 sügises tantsivad Tanel, Ott, Krista, Märt, Erkki, Sirje, Indrek, Kadri, Grete, Kristel, Mart, Angeelika, Kristjan ja teised eetristaarid.

Esmaspäeval TV3s algav uus telehooaeg rõõmustab vaatajaid suurepärase sügisprogrammi ning värskelt värvilise-mummulise eetrigraafikaga, mis loob hetkega hea tuju kõigile. Elurõõmus ja innustav on ka videoklipp, kus armastatud TV3 saatejuhid jalga keerutavad.

Vallatult meeleolukas klipis tantsivad TV3 sügishooaja armastatud saatejuhid ja telesarjade näitlejad mummulises maailmas, mis peagi ka vaatajatele tuttavaks saab. Uus on nii TV3 logo kui ka eetrigraafika. Mummudega kaunistatud TV3 sügishooaja lipulaevad on täiesti uus küpsetamisvõistlus „Eesti parim pagar“ ning suur paroodiashow „Su nägu kõlab tuttavalt“, mille neljas hooaeg toob Märt Avandi juhtimisel rahva ette kaheksa tuttavalt uut talenti, kes teevad nalja ja heategevust korraga.

Su n2gu k6lab tuttavalt_TV3 sygis 2015

Lisaks täiesti uus šokeeriv armueksperiment „Abielus esimesest silmapilgust“ ning kodused telesarjad, millest jätkavad populaarsed „Padjaklubi“ ja „Kättemaksukontor“, kusjuures – oodata on veel ka kaht täiesti uut kodumaist telelugu. Reedeti jätkub hoogne ja lõbus „Me armastame Eestit“ Inese ning kaptenite Hannes Võrno ja Peeter Ojaga.

Tanel Padar ja s6brad_TV3_sygis 2015

Neljapäeviti saab sarjast „Tanel Padar ja sõbrad“ mõnusa annuse muusikat ja energiat, Eesti elu ilu ja valu jõuab ekraanile sarjades „Suletud uste taga“ ning „Krista lood“ Krista Lensiniga.

Krista_Lensin_TV3 sygis 2015

Värske on laupäevahommik, sest uute saatejuhtidena tervitavad seal Merlyn Uusküla, Hardi Nurmine ning Siim Sups. Väga uhke on sügise filmivalik, kus näiteks lapsi võlub „Lumekuninganna ja igavene talv“, täiskasvanuid aga terve rida menufilmide teleesilinastusi. Hankesarjadest on uued „Kriis“, „Reetmine“ ja „SAF3“. Loomulikult jätkuvad 10.sünnipäeva tähistav „Kirgede torm“, samuti „Vaprad ja ilusad“, selgeltnägijate jõukatsumised ning argiõhtused kokandussarjad. „Seitsmesed uudised“ kui TV3 tuntuim saade jõuab vaatajateni igal õhtul ankrute Sirje Eesmaa, Mart Mardisalu, Marek Lindmaa ja Ingrid Teesalu juhtimisel, lisaks on peagi elevust tekitamas septembrikuus toimuv ilmateadustajate konkurss.

TV3 sügisprogrammi tutvustavat põnevat saatelõiku näeb pühapäeval „Seitsmeste uudistes“.

Eesti parim pagar_TV3_sygis 2015

VAATA VIDEOT!

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=648298″]

Head Uudised GoodNews