1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VAHVA VIDEO! Saates “Soovime head”! Lapsed Arnold ja Ingrid Rüütlist: ma soovin, et neil ei oleks nii palju tööd
VAHVA VIDEO! Saates “Soovime head”! Lapsed Arnold ja Ingrid Rüütlist: ma soovin, et neil ei oleks nii palju tööd

VAHVA VIDEO! Saates “Soovime head”! Lapsed Arnold ja Ingrid Rüütlist: ma soovin, et neil ei oleks nii palju tööd

Tallinna Televisiooni aastavahetussaate „Soovime head“ intervjuude ajal ootab kõiki saatekülalisi ees üllatus. Nimelt käis võttemeeskond Tallinna Kellukese Lasteaia Naksitrallide rühma laste käest uurimas, mida nemad külalistest arvavad. Telerahvas näitas lastele pilte ja lasi neil rääkida. Nii nagu lapsed ikka räägivad –otse ja ausalt!

Arnold ja Ingrid Rüütel mõjusid lastele soliidsetena. „Äkki neid pildistatakse!“ „Nad tavaliselt koos magavad ja koos söövad!“ „Äkki on neil sünnipäev!“ „Nad vahepeal tülitsevad, aga ma arvan, et nad vahepeal ei tülitse ka, vahepeal saavad läbi küll.“ „Äkki nad lähevad kohvikusse ja muuseumisse!“ „Neile võiks meeldida koos olemine, nad on pere.“ „Nad lähevad maju valima.“ „Ma soovin, et neil ei oleks nii palju tööd!“ „Ma soovin, et neil oleks terve riiul raamatuid täis, kus mõned räägivad lastest, Eesti president Kaljust, päkapikust ja et oleks selline lasteraamat, mida lapselaps saab lugeda.“ „Ma kingiks naisele lilled ja mehele raadio!“

Arvamusi enda kohta kuulevad president Arnold Rüütel ja Ingrid Rüütel aastavahetuse telesaate “Soovime head” intervjuu käigus ning nende reaktsioon on vaatamist väärt!

Tallinna Televisiooni pidulik aastavahetuse saade on eetris 31. detsembril algusega kell 20.30.

VAATA VIDEOT LASTEGA!

VAATA SAATE VIDEOT!

Head Uudised GoodNews