1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. “Väikeste hiiglaste” võistlus jätkub täna vägevate etteastetega
“Väikeste hiiglaste” võistlus jätkub täna vägevate etteastetega

“Väikeste hiiglaste” võistlus jätkub täna vägevate etteastetega

Fotod: Erlend Štaub

„Väikeste hiiglaste“ saatesse on jäänud võistlema neli tiimi – Danieli Tegijad, Getteri Geniaalsed, Oti Osavad ja Hanna Haruldased. Täna kell 20:00 astuvad võistlusringi oma erakordsete etteastetega Getteri ja Danieli tiimid. Üllatuskohtunik on Lauri Pihlap!

Hinnatud muusik ja laulja Lauri Pihlap võtab kohtunikepingis koha sisse Evelin Võigemasti ja Tanel Padari kõrval, asendades Jüri Naela. “Ma tean, et Jüri on äärmiselt aus kohtunik. Ma loodan, et ma suudan tema kingades olla samamoodi aus ja konkreetne,” on Pihlap tähtsa vastutuse ees ühtlasi nii aukartlik kui ka ootusärev.

Tänases saates vallutavad lava kaks tiimi: Danieli Tegijad ja Getteri Geniaalsed. Samuti astuvad üles mõlema tiimi kaptenid Getter Jaani ja Daniel Levi Viinalass, et oma pisikestele staaridele toeks olla. Lisaks teevad kõikide võistkondade tantsijad ka vägeva ühisetteaste.

Danieli Tegijate minitalent Kaur tõmbab kaasa lauluga, mille ta pühendab Daniel Levi Viinalassi abikaasale. Getteri Geniaalsete minitalent Anna-Liisa toob aga kõik kohtunikud oma laua tagant mugavustsoonist välja, muutes nad mänguliselt „kanakarjaks“.

„Väikesed hiiglased“ täna kell 20.00, kohe pärast “Reporterit”. Kell 21:30 näeb Kanal 2 vahendusel lustakat erisaadet “Totakate võistluste MM”.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews