1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VÄRSKE SINGEL! Daniel Levi uus lugu annab kuulajale mõttevabaduse
VÄRSKE SINGEL! Daniel Levi uus lugu annab kuulajale mõttevabaduse

VÄRSKE SINGEL! Daniel Levi uus lugu annab kuulajale mõttevabaduse

ColdShoulder_webMuusik Daniel Levi ja tema bänd on lugejate ette paisanud oma uue loo “Cold Shoulder” ja Eesti laulu finaalist looga “Burning Lights” meelde jäänud grupp loodab väga, et see austajatele samamoodi, või enamgi, meeldib.

“Lugu “Cold Shoulder” on meie kolmas singel ja see räägib ühest minu lapsepõlvemälestusest,” jutustab Daniel. “Viis ja sõnad on minu kirjutatud, aga meile meeldib jätta igale loole tõlgendusruumi ja mitte anda konkreetseid piiranguid, mis võtmes seda lugu tõlgendama peab. Meie muusikastiil on autentne – see, mis meile parasjagu meeldib, seda me ka teeme!”

Loo videolahendus on inspireeritud ühest kitarrist, mis Danielil on olnud üle kümne aasta ja mis on igasuguseid kleepse täis. Sellel suvel on bändil plaanis anda suuremaid ja väiksemaid kontserte Eestis ja mujal Euroopas. Seda võib näha-kuulda SIIT!

Muusikagrupi liikmeteks on sõbrad juba keskkoolist: Timo Ilves tinistab elektrikitarril, Kata Lige teeb sama basskitarriga, Liivi-Kalli Lätte mängib klahvpillidel, noorem vendadest Joshua James Viinalass on trummide taga ning Daniel Levi Viinalass laulab ja loob lugusid.

Tartust pärit noortebänd avaldas 2013. aasta lõpus oma esimese laulu ja video “SilentStreets” ja pärast seda on neid saatnud ainult edu.

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews