1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VEEL JÕUAD!!! ARMADA NIGHT: COSMIC GATE, ANDY MOOR, RUBEN DE RONDE! Saa osa selle sügise kuumimast peost, EDM Estonia peab oma teist sünnipäeva!
VEEL JÕUAD!!! ARMADA NIGHT: COSMIC GATE, ANDY MOOR, RUBEN DE RONDE! Saa osa selle sügise kuumimast peost, EDM Estonia peab oma teist sünnipäeva!

VEEL JÕUAD!!! ARMADA NIGHT: COSMIC GATE, ANDY MOOR, RUBEN DE RONDE! Saa osa selle sügise kuumimast peost, EDM Estonia peab oma teist sünnipäeva!

Armada night2Üks populaarsemaid Eesti pidudesarja korraldajaid EDM Eesti peab oma sünnipäeva! Loomulikult on sel puhul korraldatud eriti vinge pidu, mida on KEELATUD MAHA MAGADA!

15. novembril jõuab Eestisse teistkordselt viiekordse maailma number 1 DJ Armin van Buureni plaadifirma Armada Music kvaliteetartistid ja Armada Night klubikontseptsioon. Üritusele panevad õla alla ka e-sigaretipood SKYsmoke ja Eesti number 1 tantsumuusika raadiojaam Power Hit Radio.

Factory’s sel korral üles astuvad artistid on maailmaklassist. Line-up’i täidab Saksamaa populaarseim DJ-duo Cosmic Gate ehk Nic Chagall ja DJ Bossi. Duo on Eestis varemgi plaate keerutanud, viimati Tallinnas 4 aastat tagasi. Nüüdseks resideeruvad 6 aastat järjest DJ Mag Top 100 populaarseima DJ hulka valitud mehed USAs, seda sealse elektoonilise tantsumuusika buumi tõttu, et suurele fännibaasile lähemal olla.

Andy Moor on legendaarne Grammy’ga auhinnatud Suurbritannia produtsent ja DJ, kel Inglismaal ka edukas plaadifirma AVA Recordings. Hollandist pärit Ruben de Ronde näol on tegemist Armin van Buureni käepikendusega, kes Arminit tema iganädalase raadioshow A State of Trance kokkupanemisega aitab.

EDM Estonia poolt toetavad artiste DJ-d Tarmo Tammel ja Kaimo K.

Armada Music on valitud viimased viis aastat parimaks globaalseks tantsumuusika plaadifirmaks ja sellel on üle 26 tütarplaadifirma, mille alt avaldatakse nii progressiivset klubimuusikat kui ka trance’i, house’i ja technot. Plaadifirma alla kuuluvad lisaks Buurenile sellised tantsumuusika lipulaevad nagu Dash Berlin, Markus Schulz, W&W ja Aly&Fila.

Klubiõhtul on lubatud ka veipimine ja kui klubikülastaja on oma e-sigareti koju unustanud, saab ta Factory baaridest osta endale SKYsmoke Smoke&Go ühekordse e-sigareti.

Armada Night ööpidu tipptasemel Armada Music artistidega leiab aset 15. novembril Tallinna ööklubis Factory. Klubi on avatud 22-06. Vanusepiirang on 18+ ja piletid on saadaval eelmüügis Piletilevis ja aadressil Gateme.com.

Factory’s ootab igati ööklubilik sisu ja vorm kaasaegse valgustuse ja interjöörilahendustega, kuid kohtab ka kunagisele tehasele viitavaid efektseid tööstuslikke elemente. Suured pinnad annavad võimaluse teha suuri asju ning korraldada mastaapseid üritusi. Ennekõike paneb klubis aga tohutu hulk jalapaare tantsupõranda vibreerima. Club Factory on Tallinnas suuruselt üks enim peoloomi mahutav kontserdipaiku, mille seinte vahele mahub õõtsuma sadu inimesi.

Kui soovid kogeda tõelist, paljudest filmi- ja videoklippidest nähtud ööklubide melu, siis leiad selle Factory’st!

MÖLLA TÖÖSTRESS KAUGELE MAHA JA TUNNE ELUST TÕELIST MÕNU!

Vingeimad peod Club Factory’s Madara 22a, Tallinn!

Liitu peo listiga ja kutsu sõpru osalema!
Püsige lainel ja liituge Factory Facebook’i lehega!
Tasemel pidude info leiab ka Factory kodulehelt!

Head Uudised GoodNews