1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Aastavahetussaade „Soovime head“ toob teleekraanile meie omad Eesti inimesed ja elupäästjast koera!
VIDEO! Aastavahetussaade „Soovime head“ toob teleekraanile meie omad Eesti inimesed ja elupäästjast koera!

VIDEO! Aastavahetussaade „Soovime head“ toob teleekraanile meie omad Eesti inimesed ja elupäästjast koera!

Vasakult: “Soovime head” peaprodutsent Monika Kuzmina, Raul Bamberg Nachoga, saatejuht Artur Raidmets, produtsendid Elviira Eessaar ja Katrin Hinrikus

Vana-aasta õhtul, 31.detsembril kell 20.30 alustab Tallinna Televisioon lõppeva 2017. aasta ärasaatmist ja uue, 2018. aasta tervitamist südamliku ning headusele pühendatud meelelahutusliku aastavahetussaatega „Soovime head“.

“Pühade aeg on maagiline aeg, mil me märkame rohkem, aitame rohkem ja mis kõige tähtsam – me teeme teistele head! Soovime olla aastavahetusel Tallinna Televisiooni vaatajate ja kogu Eesti rahvaga, tuues televaatajani nii lõppeva aasta parimad hetked, teistmoodi tunnustamised kui ka tuleva aasta unistused. Ka kõik meie stuudiokülalised kannavad südames soovi öelda Tallinnale ja kogu Eestimaale edasi midagi head!” kommenteeris saate peaprodutsent ja heade uudiste portaali peatoimetaja Monika Kuzmina.

Monika Kuzmina ja Raul Bamberg Nachoga

Esimene stuudiokülaline on pärit Soomest, tema esivanemad aga Belgiast, ta on 8 lapse isa, töötanud 5 aastat korrakaitseorganites ja päästnud mitmeid politseioperatsioone, ta on erakordselt julge, ustav ühele mehele – ja ta haugub! Tegu on mõistagi politseikoer Nachoga!

Saatejuht Artur Raidmets ja Raul Bamberg Nachoga

Televaatajate ette tulevad saatejuht Artur Raidmetsaga vestlema, tegijaid tunnustama ja oma häid soove välja ütlema paljud tuntud Eestimaa inimesed, kelle hulgas on president Arnold Rüütel oma abikaasa Ingrid Rüütliga.

Televaatajate ette astub ka endine sportlane, praegune talunik, kirjanik ja isa, kuid emmekõike Mees, kes on uhke selle üle, et on eestlane, kes väikesena unistas Kalevipojaks saamisest, oma esimese tattoo sai maoorilt ja on bussijaamas müünud viinereid – mõistagi on selleks Jesper Parve, mees, kes ei karda olla Mees!

Stuudiosse sõna otseses mõttes tassitakse ka näitleja, laulja, saatejuht, mitmete raamatute autor, kirglik reisimees ja positiivselt terava huumorimeelega osav sõnasepp, kes on ka Tallinna linna ja Valgetähe V klassi teenetemärgi omanik – armastatud näitleja ja laulja Jüri Aarma.

Vardad võtab stuudios kätte ja kutsub kuduma ka saatejuhi Artur Raidemetsa 19-kordne Eesti ja Euroopa meister kulturismis ning samas suurepärane kuduja Ott Kiivikas.

Järgmine saatekülaline aga lammutab laval täiega, jäädes lava taga rahulikuks ja viisakaks. Ta on heliprodutsent, kirglik hobisportlane, võitlusspordi kommentaator ja videoamatöör, mitmekordne Eesti parima meesartisti tiitli omanik, hip-hopi isa ja esimese Eesti hip-hopialbumi väljaandja. 20 aastat Eesti muusikamaastikul tegutsenud räppar on mõistagi Priit Kolsar ehk Cool D ise.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews