1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. VIDEO! Allar Levandi Hannes Võrno saates: mulle meeldib kõige rohkem kojamees
VIDEO! Allar Levandi Hannes Võrno saates: mulle meeldib kõige rohkem kojamees

VIDEO! Allar Levandi Hannes Võrno saates: mulle meeldib kõige rohkem kojamees

Kunagine tippsportlane ja praegune spordiärimees Allar Levandi ütles saates „Hannes Võrno 33 minutit“, et ta pole poliitikas, sest ta on liberaalkonservatiivne rahvuslane.

„Võiks olla üks partei, kuhu võtaks kõik toredamad inimesed. Mulle meeldib kõige rohkem kojamees, kes tõmbab lõpuks luuaga korra ja kõik on puhas,“ muigas Levandi.  Poliitika tuli jutuks, kuna saate teine külaline oli Andrus Vaarik, kes just poliitikuks hakkas.

„Kontekstist väljarebimist on nii palju. Sellest tekib mingi müra,“ kommenteeris Levandi poliitika- ja ka meediamaastikku üldiselt.

Levandi ettevõte AT Sport tegutseb aastast 1996. Eestis on aga ilmad viletsad nii suvel kui ka talvel.

„Me nimetame end MTÜ-ks. Aga selline elu ongi. Kui ma ajan oma äri ja maksan ausalt kõike makse, siis nii ongi. Ma ei tea palju inimesi, kes oleks spordikaubanduses hüperrikkaks saanud. See on elustiiliäri,“ sõnas olümpiapronks Levandi.

Levanditel põlesid 2016. aastal ära kaks autot ja garaaž. Levandi sõnul polnud see konkurentide töö. Tegelikult oli sündmus isegi hea, sest ta sai aru, kes ta on. „Selgus, et olen mees, kes asus kohe lund loopima. Hea meel oli ka, et kindlustus oli. Kindlustus tuleb alati teha. Ja hea, et ma makse maksan, sest tuletõrje oli 10 minutiga kohal ja maja põlema ei läinud,“ lausus Levandi.

VAATA INTERVJUUD ALLAR LEVANDIGA!

Head Uudised GoodNews