1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! „Ameerika talendi“ värske hooaeg alustab
VIDEO! „Ameerika talendi“ värske hooaeg alustab

VIDEO! „Ameerika talendi“ värske hooaeg alustab

Laupäevane teleõhtu muutub senisest veelgi säravamaks, kui Kanal 2 ekraanil stardib homme maailma uhkeima meelelahutusshow „Ameerika talent“ kõige värskem hooaeg. Suursugust showd juhib esimest korda endine tippmodell ja ülimenuka modellisaate looja Tyra Banks.

Järjekorras juba 12. talendisaate hooaeg on Ameerikas iganädalaselt miljoneid vaatajaid telerite ette naelutanud – ka sel suvel trumpas „Ameerika talent“ vaatajate poolest üle kõik teised saated. Homsest Kanal 2 ekraanil startiv show on lausa nii värske, et teisel pool ookeani ootavad vaatajad hinge kinni pidades alles finaale.

Eesti televaatajad saavad kaasa elada sellele emotsionaalsele teekonnale päris algusest, kui kohtunike ette astuvad esimest korda lootusrikkad lauljad, energilised tantsijad, katsumustes karastanud kondiväänajad, unustamatud koomikud ja teised talendid. Nende kõikide unistus on saada kuulsaks ja pista taskusse kopsakas auhinnaraha.

Uskumatute etteastete kõrval on omaette meelelahutus ka „Ameerika talendi“ kohtunikud. Kuulsate kohtunike toolis näeb juba tuttavaid nägusid varasematest hooaegadest – talendisaate formaadi loojat Simon Cowelli, supermodell Heidi Klumi, popstaar Mel B’d ja Ameerika meelelahutajat Howie Mandeli. Neliku omavaheline keemia ja kaasaelamine päädib sageli lõbusate naljadega, aga põhjustab teinekord ka liigutuspisaraid või hoopis teravat sõnavõttu.

Maailma glamuurseim ja hinnatuim telesaade on sel aastal viinud läbi ka ühe suure muudatuse – esimest korda juhib showd endine supermodell ja meelelahutusäris end eduka ärinaisena tõestanud Tyra Banks. Modellisaate looja on seejuures esimene naine, kes „Ameerika talenti“ juhib.

„Ameerika talendi“ verivärske hooaeg alustab Kanal 2 ekraanil homme õhtul kell 21:35. Varem samal ajal Kanal 2s näidatud menusarja „Sajandi valitsejanna“ on nüüdsest võimalik vaadata aga lausa kahel erineval ajal – suurejooneline ajaloosari on sellest laupäevast Kanal 2 ekraanil kell 17:00 ja harjumuspärasel ajal kell 21:30 Kanal 11s.

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews