1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hästi, Eesti!
  5. VIDEO! Eeskuju! 11-aastane Eva-Lotta: hakkan loomaarstiks ja kliiniku nimigi on välja mõeldud
VIDEO! Eeskuju! 11-aastane Eva-Lotta: hakkan loomaarstiks ja kliiniku nimigi on välja mõeldud

VIDEO! Eeskuju! 11-aastane Eva-Lotta: hakkan loomaarstiks ja kliiniku nimigi on välja mõeldud

Fotod: Katrin Hinrikus

Heade uudiste portaali ja Tallinna Televisiooni koostööna valmivas telesaates “Hästi, Eesti!” käis külas üks ütlemata eriline tüdruk. Tema nimi on Eva-Lotta, ta on 11-aastane ja tal on elus päris selge, et temast saab loomaarst, mitu koera ta endale võtab ja loomakliiniku nimigi on välja mõeldud.

Ei juhtu päris iga päev, et 11-aastane koolitüdruk saab sünnipäevaks 400 eurot. Veel harvem tuleb ette, et ta otsustab kogu summa kinkida teiste, endast veel väiksemate abistamiseks.

Nii sai Pärnu loomade varjupaik tänu Eva Lottale ajast ja arust arstikomplekti asemele uue.

Aga kes kingib, see saab ka vastu, ja nii tänas Tallinna Loomaaia Lõprade Selts Eva Lottat omakorda loomaaia aastapiletiga, mis tagab piiramatu arvu külastuskordi.

Mida kohasemat võikski anda tüdrukule, kes on kaljukindlalt otsustanud suureks saades veterinaariks hakata ja loomapäästekliiniku rajada.

“Ma annetasin 400 eurot enda sünnipäevarahast Pärnu loomade varjupaigale,” selgitas Eva-Lotta enda suuremeelset tegu. “Neil oli arstikomplekt vananenud ja oli vaja uut, mis maksis natuke üle 800 euro. Ja siis saadi see summa hästi kiiresti kokku. Aastas steriliseeritakse üle 100 looma. Nüüd ei paljune loomad enam nii palju ja ei satu ka varjupaika.”

VAATA SAATE “HÄSTI, EESTI!” KORDUST SIIT

Head Uudised GoodNews