1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! „Eesti muusika karika“ lahingul võistlevad Daniel Levi ja Liis Lemsalu
VIDEO! „Eesti muusika karika“ lahingul võistlevad Daniel Levi ja Liis Lemsalu

VIDEO! „Eesti muusika karika“ lahingul võistlevad Daniel Levi ja Liis Lemsalu

Juba homme saab kaasa elada „Eesti muusika karika“ järjekordsele lahingule, kus võistlevad seekord omavahel Daniel Levi ja Liis Lemsalu. TVPlay võttis enne suurt saadet rajalt maha särava Liis Lemsalu ning küsis põnevaid küsimusi.

Kui Liisil oleks valida, kas ta valiks hubase brantši või glamuurse õhtusöögi vahel, laulja Adele või Beyonce, perfektne meigi või perfektne soengu vahel, siis mida neiu eelistaks? Kas Liisile meeldib pigem planeeritud või spontaanne päev. „Ma olen selline inimene, kes tahab mõlemat. Vahel tahaksin planeeritud, vahel spontaanset,“ vastab Lemsalu.

Aga kontsad või tennised? „Ma valiksin tennised. Võtetel ma üldjuhul pean alati olema kontsadega, sest et oled teles pikem, sihvakam, aga tavaelus käin ainult tennistega,“ sõnas ta.

Kui Liis peaks valima Ott Leplandi ja Tanel Padari vahel? „Kuni puberteedieani kuulasin tohutult Tanel Padarit. Siis tuli Ott ja oli mu lemmik. Kui ma peaks valima, siis võtaksin Oti, sest meil on Otiga koos singel ja ma olen Otiga vabal ajal nii palju aega koos veetnud ja tean Otti kõige paremini,“ vastas Lemsalu.

„Eesti muusika karikas“ homme kell 20.30 TV3s!

Head Uudised GoodNews