1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Eestis esilinastus draamasari “Hea võitlus”
VIDEO! Eestis esilinastus draamasari “Hea võitlus”

VIDEO! Eestis esilinastus draamasari “Hea võitlus”

Eestis esilinastus draamasari “Hea võitlus” (“The Good Fight”), kus peaosades on “Troonide mängu” staar Rose Leslie ning Emmy-võitja Christine Baranski. Uue sarja esimene osa jõudis maailmas esmakordselt televaatajateni tänavu veebruaris, Eestis näeb tervet esimest hooaega reklaamipausideta voogedastusteenusega Viaplay.

Juriidikast ja poliitikast läbi imbunud “Hea võitlus” on järjeks Kuldgloobuse võitnud ning kuuel järjestikusel aastal sellele auhinnale nomineeritud telesarjale “Hea naine” (“The Good Wife”), mille on samuti loonud Robert and Michelle King. Verivärske õigusdraama lugu hakkab hargnema aasta pärast draamasarja “Hea naine” viimaseid sündmusi. Ulatuslik petuskeem on hävitanud noore juristi Maia Rindelli (Rose Leslie) maine ning majanduslikult laastanud tema mentori ja ristiema Diane Lockharti (Christine Baranski). Olude sunnil tuleb naistel senisest firmast lahkuda. Nii asuvad nad Diane’i endise alluva Lucca Quinni (Cush Jumbo) kõrval tööle uues mainekas õigusbüroos, kus üheskoos asutakse end üles töötama. Karjääri kõrvalt üritavad naised valgust heita ka nende elu hävitanud suurele riisumisjuhtumile.

 

Viaplay Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuhi Tanel Taali sõnul on mõjukas filmikriitikaportaal Rotten Tomatoes hinnanud “Head võitlust” üheks parimaks tänavuseks draamasarjaks. “Tomatimeeter 100%, vaatajate hinnang sarjale 88% ning filmiportaali IMBD keskmine hinne 8,6 räägivad enda eest,” lausus Taal. “Kuna “Hea võitlus” on segu draamast, intriigidest, juriidiliste lahingutest ja kuritöödest, kaasaja Ameerika poliitikaelust ning ühiskonda kõnetavatest teemadest, võiks see meeldida ka “Kaardimaja”, “Keeluaja kuninga” ja “Kodumaa” fännidele. Uue sarja kõrgelt hinnatud eellugu “Hea naine” peetakse viimase kümnendi üheks parimaks õigusteemaliseks teleseriaaliks ning see on olnud pidevalt ka Viaplay kõige vaadatumate sarjade edetabelis esikümnes.”

Viaplaysse lisandusid “Hea võitluse” kümme senivalminud osa, mille kõigil on ka eestikeelne tõlge. Sarja tootja CBS on teatanud ka 13 episoodist koosneva teise hooaja tootmisest, mis jõuab televaatajateni järgmisel aastal. Viaplays näeb täies mahus ka uue sarja eelloo “Hea naine” kõiki seitset hooaega (2009-2016). Selle ühtekokku 156 osast koosneva sarja IMDB keskmine hinne on 8,3 ning portaali Rotten Tomatoes vaatajate hinnang 90% ja tomatimeetri skoor 98%.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews