1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab, kuidas teha animeeritud GIF’i
VIDEO! Fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab, kuidas teha animeeritud GIF’i

VIDEO! Fotograaf Ardo Kaljuvee õpetab, kuidas teha animeeritud GIF’i

Ardo Kaljuvee (1)Staarfotograaf Ardo Kaljuvee õpetab parimaks selfie-telefoniks tituleeritud uue Samsungi Galaxy A seeria nutitelefonil, kuidas teha põnevalt animeeritud GIF’i ehk sarivõtet. Vaata tuntud fotograafi nippe allolevast õpetusvideost!

 

Nipid:

  • Vali pildistamise režiimi all animeeritud GIF ehk sarivõtte võimalus. See funktsioon võimaldab kaameral teha mitu pilti järjest ja need omavahel kokku liita.
  • Jälgi, mis toimub sinu taustal. Sarivõtet on hea teha siis, kui taustal toimub liikumine või oled ise liikumises. Näiteks võid teha kaamerasse nägusid või koos sõpradega lehvitada nagu Ardo teeb õpetusvideos.
  • Animeeritud GIF on hea võimalus jäädvustada erinevaid liikumisi või tegevusi, nt ekstreemsporti, tantsimist, etendusi.

Fotograaf Ardo kasutab õpetusvideos Samsungi uue seeria Galaxy A nutitelefoni, mille 5 MP suurune esikaamera on mõeldud selfiede tegemiseks. Kaamerale on lisatud mitmeid ägedaid funktsioone:  Wide Selfie, Palm Selfie, animeeritud GIF, Beauty Face Features ja Rear-cam Selfie.

Galaxy A5 ja A3 on müügil Eesti mobiilioperaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides. Galaxy A3 orienteeruv hind on 300 ja Galaxy A5 400 eurot. Galaxy A7 jõuab müügile märtsis ja selle orienteeruv hind on 500 eurot.

VAATA VIDEOT!

https://www.youtube.com/watch?v=QulGSQi8RN8

Head Uudised GoodNews