1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO I Elisa Kolk vallutab Ameerikat! Lauljatar avaldas värske singli nimega “Undercover”
VIDEO I Elisa Kolk vallutab Ameerikat! Lauljatar avaldas värske singli nimega “Undercover”

VIDEO I Elisa Kolk vallutab Ameerikat! Lauljatar avaldas värske singli nimega “Undercover”

Elisa Kolk, artistinimega Elysa, usub, et on üks miljonist, kellele suure tähesära õnn naeratab. Äsja värske videosingli “Undercover” avaldanud lauljatar läks teismelisena USA-sse õnne otsima ja tänaseks on naine saanud maitsta juba esimesi töövilju, vahendab TV3.

End USA ja Eesti vahet jagav lauljanna suure lombi taga juba märkimisväärseid saavutusi korda saatnud. Pelgalt 17-aastasena USA-sse tutvusi sõlmima ja ringi vaatama läinud lauljanna suutis juba esimestel päevadel välja kaubelda kohtumise maailma ühe suurima plaadifirmaga Warner Music, vahendab Sky.

“Mul on see uskumine, et keegi ju saab, miks ei võiks see mina olla,” selgitab Elisa kui räägime tema sisemisest motivatsioonist ja pealehakkamisest. “Ema ikka julgustab mind, et üks miljonist ju saab, miks see ei võiks mina olla,” naerab ta.

Värske videosingel “Undercover” räägib justkui kahest poolest ning peidetud küljest, mis lauljanna sees peituvad. Loost rääkides jääb ta napisõnaliseks, arvates, et on olulisem, et kuulajal oleks vabadus leida loost sõnum, mis just temaga haakuks.

Kuula, kuidas meeldib?

Head Uudised GoodNews