1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO ja FOTOD! Grete Paia: perega kvaliteetaeg kaalub kõik üle
VIDEO ja FOTOD! Grete Paia: perega kvaliteetaeg kaalub kõik üle

VIDEO ja FOTOD! Grete Paia: perega kvaliteetaeg kaalub kõik üle

Fotod: Revo Raudjärv

Eilse “Suvestuudio” Saaremaa erisaate üheks külaliseks oli särav Kuressaarest pärit laulja Grete Paia. Grete Paia rääkis oma intervjuus elust Saaremaal, põnevatest reisiseiklustest Tais ning sellest, miks ta armastab Tallinna rohkem kui Milanot.

„Suvestuudio“ saatejuht Maxim Tuul uuris Grete Paialt, kui tihti ta üldse Saaremaale jõuab. „See on jah natuke piinlik, et kahjuks olen väga harva jõudnud, eriti viimase aasta jooksul aga nüüd suve jooksul, kuna ma tahan lõpuks oma autojuhiload ära teha, siis ma pean Kuressaares olema pikemalt,“selgitas Paia.

„Ma olen kahjuks väga vähe saanud Kuressaares viibida ja kui ma need kaks päeva saan, et siia tulla,siis ma ikka pigem veedan oma aega perega. Ja tegelikult nüüd täna lähen vanaisaga võrgule õhtul, et selline perega kvaliteetaeg kaalub kõik üle,“ lisas Paia.

„Kuressaares inimesed kuidagi rohkem kulgevad ja aega on rohkem, mis on ilmselge. Ja ongi see rahulikkuse võlu, ma arvan. Hetkel, kui ma mõtlen oma elu peale….ma pean ennast veel suhteliselt nooreks, ma olen 21. Mul on kindel plaan, et ma kunagi tahaks tulla Saaremaale tagasi. Ma ei tea, kas Kuressaarde või kuskile metsa sisse, mingi oma maja võiks kuskil olla, täiesti eraldi koht. Aga hetkel ma tunnen, et Kuressaare jääb minu jaoks veidi liiga rahulikuks. Aga see ongi selline hea põgenemine alati pealinna elust. Ma tulen siia kaheks-kolmeks päevaks, ma saan selle energia süsti ning saan täiskäigul jälle edasi panna Tallinnas,“ rääkis Paia, miks ta hetkel eelistab Tallinnas elada.

„Kas mingil ajal jääb ka Tallinn sulle liiga väikeseks?“ küsis Maxim Tuul. “Noo…ma ei tea, mulle kuidagi Tallinn meeldib, see on südamesse pugenud ja hinge läinud. Kui ma mõtlen Milano peale, see oli väga äge kogemus ja väga lahe poolaasta minu elus, aga linnana meeldib mulle Tallinn kindlasti rohkem. Milanoga mul ei tekkinud kuidagi seda clicki. Kui ma mõtlen Tallinna peale, kasvõi Kuressaare, siis ma tunnen, et linnal on mingi hing sees. Linn elab. Milano oli kuidagi veidi tühi minu jaoks. Aga kindlasti ma tahaks kunagi mõnes maailma suurlinnas elada, kas siis paar kuud või paar aastat,“ rääkis Paia.

„See oli päris huvitav seiklus. Mingit puhkusereisi selles ei olnud. Kõva seiklus ja just selles suhtes, et tamp oli meil väga korralik peal. Alustasime Taist. Mis oli minu jaoks ka väljakutse, ma käisin kuue poisiga reisil! Kõik on väga head sõbrad. Hästi mõnus seltskond oli ja kuidagi teistmoodi. Mul on kogu aeg enamus sõbrad olnud poisid, kuidagi otsekohesemad, ei ole mingit tühja juttu ja saab asju paremini ajada. Ei olnud mingit draamatsemist. Olime Tais, läksime Kambodžasse, öösel kell 2 panime autole hääled sisse, kell 9 jõudsime Kambodža piiri äärde, sealt läksime teise autoga edasi. Jõudsime Angor Wati, olime päev läbi templis. Seal juhtus selline seik, et auto, kus oli minu käekott, koos läptopi ja passiga, sõitis minema. Mul passi koopiat ei olnud. Õnneks auto tuli tagasi, aga korraks oli küll paanika. Korraks oli küll nutu tunne peal, et ma ei taha kolmeks nädalaks üksinda Kambodžasse jääda,“ rääkis Paia oma põnevatest seiklustest Aasias.

„Ühe korra käisin ka Tai massaažis, aga sain aru, et mul on lihaste asemel kivid ja teist korda enam ei julgenud minna. Selline natuke invaliidi tunne oli järgmine päev,“ lisas Paia.

„Suvestuudio“ on Tallinna TV eetris igal argipäeval algusega kell 20.30.

Video Grete Paia intervjuu Suvestuudiole!

<

Head Uudised GoodNews