1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Video ja fotod! Uues telesaates „Suvestuudio“ saavad sõna president Arnold Rüütel, Jaan Tätte, Aivar Pohlak, Ivo Linna, Jaagup Kreem ja Grete Paia
Video ja fotod! Uues telesaates „Suvestuudio“ saavad sõna president Arnold Rüütel, Jaan Tätte, Aivar Pohlak, Ivo Linna, Jaagup Kreem ja Grete Paia

Video ja fotod! Uues telesaates „Suvestuudio“ saavad sõna president Arnold Rüütel, Jaan Tätte, Aivar Pohlak, Ivo Linna, Jaagup Kreem ja Grete Paia

Tallinna Televisiooni uus telesaade “Suvestuudio” alustab hooaega Saaremaal koos Jaan Tätte, Grete Paia, Aivar Pohlaku, Ivo Linna, Jaagup Kreemi, Arnold Rüütli, Madis Kallase ja paljude teistega.

30. mail alustab Tallinna Televisioon uue saatesarjaga „Suvestuudio“, mis on suunatud kogu Eestile, sest saate ülesehitus on meelolukas, tempokas ja kaasakiskuv — nii ütleb ka saate tunnuslause ja üks tunnusmeloodiatest “Meil on hea!”

“Suvestuudio” on meelelahutuslik suvesaade, mis on eetris 5 korda nädalas, argipäeviti algusega kell 20.30. Suvesaade on eetris juunis, juulis ja augustis.

Tallinna Televisiooni juht Revo Raudjärv ütleb, et tegu on uue ereda tähega telekanali programmis. “Kui Tallinna Televisioon on seni olnud üles ehitatud poliitiliste debattide või jutusaadete peale, siis “Suvestuudio” on meelelahutussaade, kus kuuleb palju head muusikat ja kohtutakse põnevate inimestega. Tallinna TV vaatajate jaoks on see midagi teistmoodi kui kogu ülejäänud programm,” selgitab telekanali juht. Projektiga asuti tegelema juba märtsis, kui Revo Raudjärv Tallinna Televisiooni etteotsa asus ja seda valmistas ta ette 3 kuud. Revo sõnul on see saade esimene suurim muudatus, mis tuli kanalisse koos temaga.

Praegu on Saaremaal valmimas “Suvestuudio” saate välistuudio ja vinge avapauk tulebki sealt, sest Saaremaal on mai lõpus palju üritusi, huvitavat temaatikat on palju ja kõike seda saab eetris ka näha. Esimene ajalooline “Suvestuudio” intervjuu tuleb sealtkandimehe Jaan Tättega, järgnevad jutuajamised Kuressaare linnapea Madis Kallase, president Arnold Rüütli ning Ingrid Rüütli, Jaagup Kreemi, Grete Paia, Ivo Linna, Aivar Pohlaku ja paljude teistega. Saaremaal on Tallinna Televisiooni heaks koostööpartneriks Saaremaa Thalasso Spa hotell ja siit edasi teeb Revo Raudjärv selgeks olulise küsimuse — “Suvestuudio” eetrisse toomisel Eestimaa erinevatest paikadest ei kasutata Tallinna maksumaksja raha. “Me suudame praegu seda suvesaadet teha omatulu pealt, nagu näiteks reklaamimüük,” täpsustab ta. Telekanali juht märgib rahuloluga ka seda, et Tallinna Televisioon on leidmas tee inimeste südametesse, intervjuusid ollakse meelsasti nõus andma ja keeldumisi pole ette tulnud.

“Suvestuudios” on palju põnevaid rubriike. “Kas tunned pealinna” toob vaatajate ette ajaloolised lõigud linnaosadest. “Grill&Chill“ tähendab, et koos vaatajaga grillitakse liha, kuid mõnikord on eetris ka “Vegani” rubriik. “Suvesport” toob ekraanile suvised spordialad ja Nele Kullerkupu trennipäeviku. Kui teemaks on “Koos parima sõbraga“, siis on stuudios lemmikud, sealhulgas ka kuulsused koertega. “Suvevaheaeg” näitab, mida teevad lapsed suvel, näiteks noorte suvemalevas. “Suvemuusika“ rubriigis näeb ja kuuleb suvised muusikavideosid, “Suvekohvikud”  tähendab, et külastatakse Tallinna suviseid kohvikuid, “Suvemängus” saavad vaatajad võita auhindu ja “Eksperiment” näitab erinevaid katsetusi Tallinna liikluses. “Kultuurinädal pealinnas” on teisipäevane ülevaade huvitavamatest teemadest, “Lasteuudistes” räägivad pisemad lõbusas võtmes aktuaalsetel teemadel, “Suveromantika” toob eetrisse pulmad, suvised aiapeod, lilled ja muud taolist ning “Suvised nõuanded” õpetavad sääsetõrjet, esmaabi rannas ja annavad muud vajalikku infot.

Tallinna Televisioon ootab koos saatega “Suvestuudio” suve veetma ja oma päikeselisi tegemisi ka saatega jagama.

Vaata videot!

Head Uudised GoodNews