1. Avaleht
  2. Galerii
  3. VIDEO JA GALERII I Eesti staarid üllatasid Star FM rahvast imearmsa sünnipäeva-luuleklipiga!
VIDEO JA GALERII I Eesti staarid üllatasid Star FM rahvast imearmsa sünnipäeva-luuleklipiga!

VIDEO JA GALERII I Eesti staarid üllatasid Star FM rahvast imearmsa sünnipäeva-luuleklipiga!

Raadiojaama Star FM tänasel 20.sünnipäeval said hommikuprogrammi tegijaid erilise üllatuse osaliseks – uhkelt kaunistatud stuudio, ahvatlev pidulaud ning kõige krooniks esitleti Eesti lauljate, muusikute ja staaride poolt loodud imearmsat luulelist õnnitlusklippi!

Hommikuprogrammi juhid Pille Minev, Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu ning sünnipäeva auks samuti saatesse kutsutud raadiokolleegid Liis Lusmägi ja Marko Lõhmus olid tõeliselt liigutatud. „Täname meie kalleid üllatajaid selle kingituse eest, mis on imearmas ja südamlik! Samuti täname kõiki kuulajaid, sest just nemad on meile, tegijatele, suurim rõõm ja inspiratsioon,“ olid saatejuhid tänulikud. „Just praegusel keerulisel ajal on hea tuju loomine väga oluline ning Star FM ja hommikusaate tegijaid on positiivsuse loomise eest tunnustamist väärt,“ tõdes Liis Lusmägi.

Eesti tuntud muusikute, lauljate ja staaride poolt loodud luulevormis õnnitlusvideos annavad oma värsstervituse edasi Kristel Aaslaid, Koit Toome, Grete Klein, Ott Lepland, Karl-Erik Taukar, Tanja Mihhailova, Rolf Roosalu, Joel Ostrat, Liis Lemsalu, Traffic, Uudo Sepp, Tanel Padar, Lenna Kuurmaa, Birgit Sarrap, Laura Põldvere ja Daniel Levi.

2000.aastal loodud raadiojaam Star FM on läbi aastate toonud kuulajatele palju rõõmu haaravate saadete, põnevate ettevõtmiste ja eriprojektidega. Osaletud on festivalidel, toetatud kontserte ning tehtud heategevust. Raadioeetris on rahvast rõõmustanud paljud saatejuhid, külalissaatejuhid ja DJd; näiteks Enn Eesmaa, Erkki Kõlu, Peeter Oja, Lauri Hussar, Krista Taim, Erkki Aule, Toomas Järv, Ženja Fokin, Priit Põiklik, Erkki Sarapuu, Kerli Dello, Meiko Kell, Marek Lindmaa, Keili Sükijainen, Ingrid Teesalu, Anu Saagim jpt. Äsja 20aastaseks saanud raadiojaama Hommikuprogrammi juhivad Pille Minev, Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu. Päevased saatejuhid on Liis Lusmägi ja Marko Lõhmus ning „Suhtes“ saates naelutavad kuulajaid Kirsti Timmer ja Jesper Parve.

VAATA STAR FM SÜNNIPÄEVAKS LOODUD ÜLLATUSVIDEOT!

Juba täna õhtul näeb sünnipäevameeleolus Star FM staare ka kell 19.30 TV3s algavas „Duublis“.

VAATA GALERIID 20.SÜNNIPÄEVA HOMMIKUST!

Head Uudised GoodNews