1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO! Jimmy Kimmel käis Matt Damoniga pesapalli tähtsaimal mängul
VIDEO! Jimmy Kimmel käis Matt Damoniga pesapalli tähtsaimal mängul

VIDEO! Jimmy Kimmel käis Matt Damoniga pesapalli tähtsaimal mängul

Jimmy Kimmel käis Matt Damoniga (ja Ben Affleckiga) pesapalliliiga MLB viimasel finaalmängul Boston Red Soxi ja Los Angeles Dodgersi vahel.

Damon ja Kimmel kandsid särke kirjaga „Mu kaaslane on loll“, nool neil osutas kõrvale ja nad istusid algul kõrvuti, Kimmeli sõnul tabas meedia aga kahjuks hetke, kui Affleck oli liikunud nende vahele ja jäi mulje, et rumalaks peetakse teda.

Kimmel rääkis saates publikule, et oli sattunud Damoni kõrvale tribüünil juhuslikult. „Kohutav mees, kelle kõrval istuda. Kas teadsite, et ta sööb teiste inimeste äravisatud toitu? Pool mängu on neljakäpakil põrandal ja nagistab nagu nugiline,“ ütles ta.

Bostonist pärit Damon ja Affleck on eluaegsed Red Soxi fännid, Kimmel ja Damon aga pikaaegsed võltsvihavaenlased. Kimmel vabandas ühes oma saates 12 aastat tagasi, et Damonit ei jõutudki intervjueerida, saate produtsentidele nali meeldis ja ta hakkas seda tegema pidevalt. Damonit saates tegelikult polnud. See oli lihtsalt esimene nimi, mis Kimmelile pähe tuli.

Kimmel elab Los Angeleses ja toetab seega pigem Dodgersit. Mängul oli veel kuulsusi: Leslie Mann ja Judd Apatow, Tony Robbins.

Red Sox võitis finaali.

Head Uudised GoodNews