1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Kanal 12 stardib adrenaliinirohke programmiga
VIDEO! Kanal 12 stardib adrenaliinirohke programmiga

VIDEO! Kanal 12 stardib adrenaliinirohke programmiga

Kanal 12 lülitab tänasest sisse uue käigu ja pakub nüüdsest veelgi ägedamaid tele-elamusi nii adrenaliinisõltlastele kui ka spordifännidele! Koos uuenenud teleprogrammiga on nooruslikumaks muutunud ka Kanal 12 välimus.

Seitsmendat telesügist sammuv Kanal 12 läheb tänasest üle uuele programmile tuues nüüd igapäevaselt vaatajate ette maailma kõige hulljulgemad kangelased ja haaravad spordilahingud. Kanal 12 programmijuhi Madis Kimmeli sõnul saavad uuenenud telekanalist elamuse nii tulihingelised spordisõbrad kui ka ekstreemsusi hindavad vaatajad. „Kanal 12 toob otseülekandes koju kätte VTB ühisliiga mängud ja koduse Credit24 meistriliiga võrkpalli,“ nimetab Kimmel eesootavaid pallimänge ja lisab, et traditsiooniliste alade kõrval saab Kanal 12s kaasa elada ka moodsatele lühi-spordialadele nagu BMX, Freestyle suusatamine jmp.

Adrenaliinirohkeid saateid näeb uuenenud Kanal 12 programmis aga lausa igapäevaselt, sest täna kell 17:25 stardib uus seiklus-sari „Inimvõimete piiril“, kus hullumeelsed seiklejad vallutavad kõrghoonete katuseid ja hüppavad pea ees alla sealt, kuhu kaine mõistus ei soovita isegi ronida.

Spordi ja elamusterohke meelelahutuse kõrval võtab uuenenud Kanal 12 programm sihiks ka kvaliteetse hankeprogrammi. Täna kell 18:25 stardib Kanal 12s kogu maailmas laineid lööv huumorisari „Brooklyni jaoskond“. Samuti jätkavad Kanal 12 ekraanil vaatajate seas menukad dokumentaalsarjad ja -filmid, sh „Kriminaalne Venemaa“ ja dokumentaal-lood maailma kurikuulsatest tegelastest. Oma kindel koht on uuenenud programmis ka Hollywoodi kassahittidel, mis lisavad õhtutesse põnevust, õudu ja nalja.

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews