1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Hannes Võrno 33 minutit
  5. VIDEO! Karl Madis Hannes Võrno saates: Karavan andis 200 kontserti aastas
VIDEO! Karl Madis Hannes Võrno saates: Karavan andis 200 kontserti aastas

VIDEO! Karl Madis Hannes Võrno saates: Karavan andis 200 kontserti aastas

Fotod: Kristel Sass

Laulja Karl Madis ütles saates „Hannes Võrno 33 minutit“, et Karavan andis tipphetkel 200 kontserti aastas, igal kontserdil 5000-7000 inimest. „Kõik rekordid olid meie käes,“ ütles Madis.

Karavan hakkas aga lagunema 1993. aasta paiku, kui bänd oli tegutsenud 10 aastat. Ühes proovis ütles trummar Jaan Karp, et läheb tema või läheb bassimees Meelis Punder. Kuna Punder oli aasta otsa rääkinud, et tema enam ei jaksa, ütles ta, et läheb parem ise. Kulus veel neli aastat ja siis läks Karp. Veel paar aastat ja klahvpillimängija Aarne Saluveer läks. Veel viis aastat ja läks kitarrist Agu Tammeorg. „Kui kuu aega esinesid laeval, siis tavaliselt kaks nädalat saadi hästi läbi ja siis oli suur tüli,“ meenutas Madis.

Madis arvab, et praegused superstaarid võivad kõik ka 35 aasta pärast superstaarid olla, aga mingil hetkel tuleb alati see hetk, kui tuleb järgmine superstaar peale ja siis tuleb vastu pidada. „Omal ajal sai ju restoranis lauldud, ma olin Virus üheksa aastat,“ rääkis ta.

Madis ütles, et nii hull pole kunagi olnud, et näpud on põhjas. „On olnud nii, et kui nüüd järgmist otsa ei tule, siis oleks, aga järgmine ots on alati tulnud,“ sõnas Madis.

VAATA INTERVJUUD KARL MADISEGA!

Head Uudised GoodNews