1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Video! Lõuna-Korea poistebänd BTS tuleb juba järgmise kontsertfilmiga
Video! Lõuna-Korea poistebänd BTS tuleb juba järgmise kontsertfilmiga

Video! Lõuna-Korea poistebänd BTS tuleb juba järgmise kontsertfilmiga

Ülimalt populaarne Lõuna-Korea poistebänd BTS tuleb 26. jaanuaril Forum Cinemase ekraanidele uue kontsertfilmiga, millele on Eesti fännid juba suurema osa kohtadest välja ostnud.

BTS-i viimane kontsertfilm oli Forum Cinemase kinolinadel alles novembris. Paljudele üllatuseks käis seda vaatamas ligi 1200 huvilist. „See on ühe kontsertfilmi kohta väga kõva tulemus ja peab tunnistama, et meile oli see esmalt ka täiesti ootamatu,“ selgitas Forum Cinemase programmispetsialist Henryk Johan Novod. „Pidime järjest uusi seansse juurde panema, sest kõik saalid osteti lihtsalt ära. Lõpuks oli meil ainuüksi Coca-Cola Plazas toimumas lausa seitse seanssi. Lisaks linastused Tartus ja Viljandis.“

26. jaanuaril on Forum Cinemase kinos aga linastumas BTS-i uus kontsertfilm „BTS World Tour: Love Yourself in Seoul“. Novod märkis, et juba praeguseks on fännid ära ostnud Coca-Cola Plazas ühe Scape’i saali täie kohti ja teine seanss on poolenisti välja müüdud. „Tartu seanss on ka praktiliselt välja müüdud ja peame kaaluma võimalusi seansside lisamiseks,“ lisas Novod.

“Love Yourself in Seoul” toob ainult ühel õhtul kinoekraanidele fenomenaalselt populaarse Lõuna-Korea poistebändi BTS kauaoodatud “Love Yourself” maailmatuuri raames toimunud Souli kontserdi, mida fännid tulihingeliselt ootasid.

BTS ehk Bangtan Sonyeondan ehk „Beyond the Scene“ pandi kokku 2013. aastal ja on saanud globaalseks fenomeniks, millel on miljoneid fänne üle maailma.

Head Uudised GoodNews