1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! NBA superstaar Anthony Davis andis Tallinna TV-le eksklusiivintervjuu
VIDEO! NBA superstaar Anthony Davis andis Tallinna TV-le eksklusiivintervjuu

VIDEO! NBA superstaar Anthony Davis andis Tallinna TV-le eksklusiivintervjuu

New Orleans Pelicansi tähtmängija Anthony Davis on tegemas suurepärast hooaega ning on Houston Rocketsi tagamängija James Hardeni ning NBA superstaari Lebron Jamesi kõrval üheks peamiseks tänavuseks MVP kandidaadiks.

Pelicansi klubi, kes vaid mõni kuu tagasi jäi vigastuse tõttu ilma enda teisest tähest DeMarcus Cousinsist, võitleb vaatamata vigastustetondi kimbutamisele endiselt edasipääsu eest ülitugevasse läänekonverentsi play-offi.

Selles on suurimad teened ilmselgelt Anthony Davisel, kes näitab suurepärast mängu nii ründes kui ka kaitsefaasis. Spordisõprade Revo Raudjärvel õnnestus Anthony Davis kinni püüda LA Clippersi ja New Orleans Pelicansi vahelisel mängul ja uurida, mis on meeskonna viimase aja edu taga.

Kui väga sulle meeldib enda peale võtta tähtsaid viskeid ja kas sa oled alati seesugune olnud?

Jah, meeldib. Meil on meeskonnas mõned väga head viskajad, kes saavad erinevates olukordades hakkama, kuid mulle meeldib otsustavaid viskeid enda peale võtta – olgu tulemuseks siis korv või eksimus. Ma arvan samas, et mängus tuleb varakult ka teised mehed nö käima saada, et nad tõmbaksid mängu rohkem laiali ja tekitaks ka mulle paremaid viskekohti ja ruumi.

Teie meeskonnal on olnud tänavu 40 resultatiivse sööduga mäng, täna oli 39 resultatiivset söötu, sealjuures ainult 8 pallikaotust. Mis on tänavu olnud teisiti, et meeskond on hakanud viimaks korralikult palli liigutama meeste vahel?

See on meie treeneri soov. Pall peab liikuma, püüame pallikaotuste hulga hoida minimaalsena ja korralikke viskeid teha. Kui me teeme kõike seda, tulebki 30 ja enam resultatiivset söötu kokku. Siis oleme me ääretult raske tiim, keda alistada. Peame seda tegema igal õhtul.

Kas meeskond on viimaks paremini kokku sulanud ja hooaja lõpus olete seetõttu asjad paremini käima saanud?

Me oleme olnud ühtsed esimesest päevast alates. Me mängime lihtsalt veidi teistsugust korvpalli hetkel.

Vaata täispikka eksklusiivintervjuud Anthony Davisega videost!

Saade „Spordisõbrad“ on Tallinna TV eetris üle nädala esmaspäeviti kell 21.15.

Head Uudised GoodNews