1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. VIDEO POKSIRINGIS! VIDEO! Ansambel Huraxil ilmus uus lugu „Tegija!“
VIDEO POKSIRINGIS! VIDEO! Ansambel Huraxil ilmus uus lugu „Tegija!“

VIDEO POKSIRINGIS! VIDEO! Ansambel Huraxil ilmus uus lugu „Tegija!“

Ansambel Hurax sai valmis irooniliselt kirjutatud, kuid samas tõepärase loo „Tegijast“, kes elab oma idüllis ja naiivselt usubki, et kogu maailm on tema ees valla ja keegi tema vastu ei saa.

„Loo tegelane arvab, et kui on probleem, siis likvideerime selle, reegleid pole olemas, ja kui on, siis ainult tema omad. Iga inimene tunneb vähemalt ühte tegijat või vähemalt enda silmis tegijat. Iga inimene, kes seda laulu kuulab mõttega, seostab selle loo lõpuks mõne tuttavaga,“ kommenteerisid laulu autor Merlis Malm ja laulu esitaja Ragnar Huoponen.

Kui Huraxi laulja Ragnar on seda sünnipäevadel või kontsertidel laulnud, on tema tuttavad naerdes küsinud, miks ta endast laulab. „See näitab, kuidas inimene ei pingutagi, et näha teise inimese iseloomu,“ sõnab Ragnar.

„Tegija!“ on tempokas rock’n’roll, lihtsalt üles ehitatud ja oma sihtgrupile. Ragnar soovis loo salvestada, sest esiteks on Merlis aidanud teda just muusikaga väga palju edasi, samuti aga küsitakse peale igat kontserti, kust selle laulu leiaks. „Nad ütlevad, et lausa peavad selle oma sõpradele saatma, sest igaühel on selliseid sõpru,“ muigab Ragnar.

“Tegija” on Huraxi neljas videosingel. Tegijaid on kahte sorti. Kõik me tunneme vähemalt ühte  “Tegijat” ja ühte Tegijat! Kes on need inimesed sinu elus?

Head Uudised GoodNews