1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Video! “Spordisõbrad” toob Tallinna TV ekraanile tipptasemel sporditähed
Video! “Spordisõbrad” toob Tallinna TV ekraanile tipptasemel sporditähed

Video! “Spordisõbrad” toob Tallinna TV ekraanile tipptasemel sporditähed

Tallinna Televisooni esimene spordisaade, esmakordselt juba 2011. aastal alguse saanud “Spordisõbrad” on tagasi! Esimene saade on eetris juba täna õhtul algusega kell 21.15. Külalisteks on Gert Kullamäe, Kaarel Nurmsalu, Mart Tiisaar, Kusti Nõlvak jpt.

Tallinna Televisioon taaselustab kanali tuntud spordisaate “Spordisõbrad”, mis nägi eetrivalgust esmakordselt juba 2011. aastal. Saade jõuab eetrisse küll uuenenud kujul, kuid juba varem tuttavaks saanud saatejuhtide Jaan Männiku ja Maxim Tuulega.

Esimeses saates külastab spordisõpru endine tippsportlane Kaarel Nurmsalu, kellega koos tehakse ülevaade peagi algavatele olümpiamängudele. Teise külalisena väisab saadet legendaarne korvpallur Gert Kullamäe.

“Spordisõprade saate eesmärk on tuua vaatajateni põnevamad spordisündmused Eestist ja laiast maailmast, pakkudes lisaks päevakohastele teemadele ka teatavat analüüsivat vaadet. Püüame igas saates hoida võimalikult laia teemaderingi. Esimeses saates räägime näiteks peagi algavatest olümpiamängudest ja kodusest korvpalli meistriliigast, kuid juttu tuleb ka autospordist, tennisest ja paljust muust,” rääkis saate toimetaja ja saatejuht Jaan Männik.

Männiku sõnul ei puudu spordisaatest ka põnevad eksperimendid, kus saatejuhid sportlastega mõõtu võtavad. “Ette võetavate eksperimentidega püüame näidata, kuivõrd keeruline on tavalisel spordifännil saada vastu oma ala Eesti parimatele ning püüame seda kõike teha endale omases humoorikas võtmes.”

Esimeses saates astuvad saatejuhid vastu Eesti rannavolle esipaarile Mart Tiisaar-Kusti Nõlvak. Kuidas spordisõpradel ettevõetud avantüür kulges, vaata juba täna Tallinna Televisioonist!

Uuenenud spordisõprade esimene saade on Tallinna Televisiooni eetris juba täna õhtul kell 21.15. Saadet juhivad Jaan Männik ja Maxim Tuul.

Vaata videot!

Head Uudised GoodNews