1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! Suur armastusdraama toob Kanal 11 ekraanile Bollywoodi superstaarid 
VIDEO! Suur armastusdraama toob Kanal 11 ekraanile Bollywoodi superstaarid 

VIDEO! Suur armastusdraama toob Kanal 11 ekraanile Bollywoodi superstaarid 

Kanal 11 näitab suvistel pühapäevadel uue aja India filme, mis löövad pahviks oma värvikirevuse ja muusikaga. Sel pühapäeval ekraanile jõudev „Meie armastuse lugu“ on aga seda erilisem, et peaosas astub üles endine Miss Maailm ja India filmitööstusest Hollywoodi murdnud Priyanka Chopra.

Järgmisel nädalal 35-aastaseks saav Priyanka Chopra on ajakirja TIME poolt arvatud saja maailma mõjukaima inimese hulka ja tegemist on ühega vähestest India päritolu näitlejatest, kes löönud läbi väljaspool kodumaad. 2000. aastal Miss Maailmaks valitud Chopra alustas oma karjääri küll Bollywoodis, kuid on tänaseks tõestanud oma annet ka maailma filmimekas. Nii näeb teda hetkel Eesti kinodes linastuvas „Rannavalve“ filmis kui ka televaatajatele tuttavas sarjas „Quantico“. Viimane on seda tähelepanuväärsem, et sellega sai Choprast esimene Lõuna-Aasia päritolu näitlejanna, kel kandev roll Ameerika telesarjas. Populaarne on naine ka väljaspool kinoekraani – lisaks näitlemisele ka laulmise ja heategevusega seotud Chopra fännide hulk Instagramis küündib 20 miljonini, Facebookis on tal fänne aga üle 30 miljoni.

Kanal 11 ekraanil sel pühapäeval linastuv „Meie armastuse lugu“ on ehe näide Bollywoodist selle parimas võtmes. Tegemist on suurejoonelise armastusfilmiga, kus on muusikat, tantsu, draamat ja värve. Priyanka Choprale lisaks näeb filmis teistki India staari Shahid Kapoori, kes vaatamata kõikuvale filmikarjäärile on oma karismaga India avalikkuse üks lemmikuid.

„Meie armastuse lugu“ on Kanal 11 ekraanil sel pühapäeval kell 20:30, kohe pärast Teet Margna ja Kristjan Jõekalda reisiseiklust „Kaks kanget Indias“.

VAATA VIDEOT! 

Head Uudised GoodNews