1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEO! TV3 toob ekraanile populaarse filmi „Sipelgamees“
VIDEO! TV3 toob ekraanile populaarse filmi „Sipelgamees“

VIDEO! TV3 toob ekraanile populaarse filmi „Sipelgamees“

TV3 toob täna õhtul ekraanile populaarse filmi „Sipelgamees“. Võrreldes teiste Marveli filmide superkangelastega – Thor, Ämblikmees, Raudmees jt, on Sipelgamees jäänud pigem tagaplaanile, kuid oma filmi saanud kangelane ei jää teistele sugugi alla. Kinodes osutus „Sipelgamees“ väga menukaks, mis näitab, et fännide huvi pole kuhugi kadunud. Täna õhtul on võimalus kõigil huvilistel näha maailmakuulsat filmi ka teleekraanilt.

Scott Lang, keda mängib Paul Rudd, on meistervaras, kes peab leidma enda sisemuses peituva kangelase ja aitama oma mentorit, kelle saavutusi püüab omastada üks halastamatu suurärimees. Dr. Hank Pym, keda mängib legendaarne Michael Douglas, on geniaalne teadlane, kes soovib iga hinna eest kaitsta enda loodud tehnoloogiat ning uskumatut Sipelgamehe rüüd, mis kahandab selle kandja suurust kasvatades samal ajal mitmekordseks tema jõu. Pealtnäha ületamatute takistuste kiuste peavad Pym ja Lang kavandama ja läbi viima meisterliku röövi, mille õnnestumisest sõltub maailma saatus.

Pealtnäha ületamatute takistuste kiuste peavad Pym ja Lang kavandama ja läbi viima meisterliku röövi, mille õnnestumisest sõltub maailma saatus.

„Sipelgamees“ teleesilinastus täna kell 21.30 TV3s!

VAATA TREILERIT!

Head Uudised GoodNews