1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. VIDEOD! Täna saab alguse Kanal 11 kuninglik laupäev
VIDEOD! Täna saab alguse Kanal 11 kuninglik laupäev

VIDEOD! Täna saab alguse Kanal 11 kuninglik laupäev

Täna kell 19.35 jõuab Kanal 11 ekraanile erisaade “Marii Karelliga Windsoris: Mis koht see on, kus kuninglikud pulmad toimuvad?“. Doksaade uurib, millised meeleolud valitsevad Londonis enne homset kuninglikku pulma ja teeb tutvust Windsori valdustega, kus toimub kogu maailma pilkude all ka suurejooneline tseremoonia.

Homme leiab aset ajalooline suursündmus, kui sadade tuhandete pilkude all abielluvad Walesi prints Harry ja Hollywoodi näitlejatar Meghan Markle. Noored armunud pannakse paari St. George’i kabelis. Seda pidulikku tseremooniat ja traditsioonide kohast kaarikurongkäiku kannab otse Londonist üle ka Kanal 11.

Stuudios on toimuvat kommenteerimas PM Arteri ilu- ja moetoimetaja Kristina Herodes ja ajakirjanik ning Reporteri välisuudistetoimetaja Betty Ester-Väljaots.

Marii Karell
Foto: Terje Ugandi

Betty Ester-Väljaots on monarhiafänn, kes ei jäta vahele ühtegi kuningakojaga seotud olevat uudist ning kes teab peast kuninganna koerakeste nimesid. „Kuningapere elu jälgimine on nagu tõelise tõsieluseriaali vaatamine koos kõikide rõõmude, murede ja intriigidega,“ kommenteerib Betty oma suurt huvi kuningapere vastu.

Kanal 11 pakub kuningliku laupäeva raames põnevat eriprogrammi varahommikust hilisõhtuni välja. Ekraanile jõuab ka verivärske dokumentaalfilm „Windsori kuningakoja naised“, mis esilinastus Inglismaal alles eelmisel nädalal. Dokfilm lahkab kuningakojas elanud ja praegugi elavate naiste senist ajalugu ja etiketireegleid. Mis on lubatud nüüd, oli rangelt keelatud alles lähiajaloos.

Põnevat eriprogrammi on laupäeval pakkuda igale maitsele:

12.30 Dokumentaalfilm „Kutse kuninglikku pulma“
13.30 Kuninglik pulm: OTSE
15.30 Dokumentaalfilm „Windsori kuningakoja naised“
17.30 Mängufilm „Tõeline tuhkatriinu lugu“ (Mary: The Making of a Princess, Australia 2015)
19.30 Dokumentaalfilm „Meie ema Diana“
21.00 Mängufilm „ Kuninga kõne“ (King’s Speech, UK 2010)

VAATA TREILEREID!

Head Uudised GoodNews