1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Viru Folgi publiku lemmik Fantuzzi tuleb taas Kirna mõisa
Viru Folgi publiku lemmik Fantuzzi tuleb taas Kirna mõisa

Viru Folgi publiku lemmik Fantuzzi tuleb taas Kirna mõisa

6. juunil kell 19-21 esineb Järvamaa Kirna mõisas jutuvestja ja maailmaklassi muusik Fantuzzi, Puerto Rico päritolu hipilik härrasmees, maailma klassi legend, kes on esinenud tuhandetel festivalidel üle maailma, näiteks Bali Spiritil, Woodford folgil ja isegi Woodstockil!

Laulude vahele pajatab Fantuzzi uskumatuid jutte oma terve elu kestnud ümbermaailmareisilt ja nakatab kogu publiku oma rõõmupisikuga. Tema sõnum on elu tähistamine ning muusikastiiliks segu latinost, reggaest, väelauludest ja aafrika rütmidest. Fantuzzi elujõud ja elurõõm on olnud paljudele eeskujuks, arvestades, et mees on möllanud maamuna peal juba üle 60 aasta.

Fantuzzi, kes täna elab Hawaiil oma kätega puu otsa ehitatud majas, teab tuhandeid hipiajastu hiilgeaegadest pärit laule ja lugusid ning jagab neid rõõmsalt Eesti publikuga. Oma esinemistel pajatab ta oma seiklustest ja kogemustest, mis võivad tunduda muinasjutulised. Temaga koos musitseerib Kirnas Tom Valsberg.

Kuna eelmisel aastal müüdi Fantuzzi kontsertile piletid välja paari päevaga ja paljud soovijad jäid kontsertielamusest ilma, siis kutsus MTÜ Kirna Fantuzzi uuesti mõisasse esinema.

Kuna Kirna kontsertidele on alati huvilisi olnud rohkem, kui saal mahutab, siis koha garanteerib kanne MTÜ Kirna kontole EE597700771001475442 (selgitusse märkida: annetus ja mitu pääset. Piletid saab kätte enne kontserdi algust nime alusel). Vabade kohtade olemasolul saab pileteid osta ka kohapeal sularahas. Kontsert toimub Kirna mõisa suures renoveerimist vajavas saalis, kus on 150 istekohta.

Foto: Margus Vilisoo

Kirna mõisa suur saal on aegade jooksul palju kannatada saanud, lagi püsib üleval ainult tugede abil. Mõisarahval on häid uudiseid — Leader meetmest saadi mõisa suure saali lae remondiks toetust ning MTÜ Kirna soov ja taotlus on koguda heategevuskontsertidest laekuvast tulust puuduolevad 6000 eurot, mis kataks 20 protsendilise omaosaluse teise korruse saali taastamise eelarvest. “Külastades Kirna mõisas toimuvaid heategevuskontserte, annad sa oma panuse nii materiaalselt kui moraalselt ja aitad realiseerida meie ühist unistust saali kordategemisest ja Kirna mõisa taastamisest armastatud kultuurikeskuseks!” ütleb MTÜ Kirna üleskutse. Kirna mõisa taastamist toetab IIKA keskus

Hinnad — “annetusena MTÜ Kirna pangakontole”: 25. maini 15 eurot, 26. maist 5. juunini 18 eurot, kontserdipäeval 6. juunil ainult kohapeal sularahas 20 eurot ja kuni 12 aastaste laste osalustasu igal ajal 3 eurot. Kellel jääks majanduslikel põhjustel kontsert kogemata, kontakteeruge info@kirna.ee  ja üheskoos on võimalik lahendus leida.

Head Uudised GoodNews