1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Võsu Rannafestivalil esineb Sean Kingston
Võsu Rannafestivalil esineb Sean Kingston

Võsu Rannafestivalil esineb Sean Kingston

Sean Kingston
Fotod: Gil Cope

Suve meeleolukaim rannapidu Võsu Rannafestival – Power on the Beach 2018 toimub sel suvel 27-28. juulil ja täidab Lääne-Virumaa populaarse suvituspaiga taaskord parima tantsumuusikaga. Kahel päeval astuvad rannalavale mitmed tuntud artistid nii kodumaalt kui ka mujalt maailmast.

Peaesinejatena külastavad sel aastal Võsu Rannafestivali maailmakuulsad Rudimental ning Sean Kingston! Lisaks neile astub lavale Eesti elektroonilise tantsumuusika kollektiiv – Lemon Fight! Kohal on ka Power Hit Radio – õhtujuhiks Andres Puusepp ning raadiokuulajateni toob peo otse-eetris Andres Aljaste.

Sean Kingstoni esimeseks hittsingliks oli 2007. aastal „Beautiful Girls“, mis vallutas nii Eesti kui ka Euroopa raadiojaamade edetabelid. Tema hitipagasisse kuuluvad veel „Me Love“, „Eenie Meenie“, „Take you there“ & „Fire Burning“. Oma lühikese karjääri jooksul on Sean jõudnud koostööd teha selliste tuntud artistidega nagu Gwen Stefani, Kelly Clarkson, Chris Brown, Natasha Bedingfield, Justin Bieber jpt.

Neljast produtsendist ja DJ-st koosnev Inglismaa kooslus Rudimental on oodatud külalised maailma suurimate festivalide pealavadel ning nende energilised show’d on publiku poolt kõrgelt hinnatud terves maailmas.

Koos festivaliga on suuremaks kasvanud nii artistide nimistu kui ka lava. Oodata on võimsat showd ning valgus- ja visuaalefekte LED ekraanidel. Kahe päeva jooksul astuvad lavalaudadele veel mitmed Eesti kui ka külalisesinejad Mr Belt & Wezol, Tanel Padar, Alex Mattson, Shanon, Karl-Erik Taukar Band, Liis Lemsalu, Arop, Indrek Ventmann, Pu´r Mudd ning Vaje´. Mõlemal päeval on ka afterparty’d ööklubis “Seitsmes taevas”, kus on DJ-deks Andres Aljaste, Kristjan Kaunisaar, Kert Allas ja Vahur Kollom.

Mõnusad toidud, kosutavad rannajoogid, parim seltskond, artistid, elamused ja imekaunid Amici tantsutüdrukud – seda kõike pakub Võsu Rannafestival Power on the Beach 27. ja 28. juulil Võsu rannas!

Head Uudised GoodNews