1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. 1. jaanuaril Kanal 2s: “Oota sa!” multifilmimaraton ja “Mida toob aasta 2014?”
1. jaanuaril Kanal 2s: “Oota sa!” multifilmimaraton ja “Mida toob aasta 2014?”

1. jaanuaril Kanal 2s: “Oota sa!” multifilmimaraton ja “Mida toob aasta 2014?”

image00001. jaanuari hommikul kell 11 üllatab Kanal 2 kõiki nostalgiasõpru legendaarse multifilmisarja “Oota sa!” maratoniga. Kell 19 jõuab aga ekraanile iga-aastaseks traditsiooniks saanud Kanal 2 erisaade “Mida toob aasta 2014?”, kus heidame informeeriva, aga samas meelelahutusliku pilgu tulevikku.

Hiina rahvakalendris tähistab 2014. aasta puuhobuse aastat. Mis seda kelmika nimega aastat iseloomustab? Muidugi ei jää üle vaatamata ka erinevate tähemärkide astroloogiline seis – kellel on hea aasta abiellumiseks, kellel uue tee leidmiseks? Kes peaks karjääriredelil pikki hüppeid tegema ja, kes prantsatab sealt kukerpallitades alla? Milliseid muutusi on oodata poliitmaastikul? Kuidas läheb eestlastel olümpiamängudel jms.

image0003Tulevikku kiikavad tuntud astroloog Edda Paukson, kaardipanija Viktoria, ennustaja Edgar, aga ka “maisemad” eksperdid – näiteks Eesti elu-olu lahkab ühiskonnateadlane Marju Lauristin, poliitilist seisu hindavad Indrek Tarand ja Rein Toomla, majanduspilti uurib teadlane Andres Arrak, tehnoloogilist tulevikku tutvustab Heiti Kender, spordiprognoosi pakuvad Kuku raadio saate “Mehed ei nuta” ajakirjanikud, moemaailma vaatab moekunstnik Liisi Eesmaa ning kõmuasju klaarib Anu Saagim.

Põnev ja informatiivne “Mida toob aasta 2014?” on Kanal 2 ekraanil kolmapäeval 1. jaanuaril kell 19.

Head Uudised GoodNews