1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ahvatlevad rebasetüdrukud kutsuvad Teatrisse peole!
Ahvatlevad rebasetüdrukud kutsuvad Teatrisse peole!

Ahvatlevad rebasetüdrukud kutsuvad Teatrisse peole!

unnamed (11)Aasatavahetus on läbi ning suurim afterparty toimub juba täna, 2. jaanuaril 2015 klubis Teater, tuues kõigini uhiuue peo Sexy Foxes! 

Sexy Foxes, mis inglise keelest tõlkides tähendab seksikaid rebasetüdrukuid, toob endaga kaasa sensuaalse karusnaha- ja pesushow ning seda kõike täiustavad loomulikult Teatri kaunid rebasetüdrukud.

Kütkestavad kehad, kaunid pesud ning seda kõike täiustav karusnahk on vaid mõned märksõnad, mis suurest aastaalguspeost aimu annavad. Populaarne pood Ulakas Kaunitar toob kõigini sensuaalsed pesud Kriss Sooniku loomingust, kombineerides need uhkete karusnahkadega, andes etenduse, mis lausa sõnatuks võtab. 

Klubi Teater alustab neljandat hooaega ekstavagantse peoga, mis annab uuele aastale võimsa alguse! Aastavahetuspidudelt hoogu maha võtta pole mõtet, ainuke õige otsus on sellele vaid hoogu juurde lisada! Sexy Foxes ööle oodatakse kõiki, kes naudivad parimat muusikat ja sensuaalset show’d, mis pakub nii värskeid moetrende, aga ka kaunist silmailu, millelt pilku pöörata ei saa. Kirsiks tordil on läbi öö lavadel tantsivad kaunid klubi Teater diivad – öö on rebasenaiste päralt!

Sexy Fox pidu kutsub kõiki enda hüpnotiseerivasse atmosfääri, milles saab uut aastat alustada naeratus näol ning süda põksumas parima muusika taktis. Tule ja alusta ka  Sina 2015 aastat meeldejäävalt ja sensuaalselt!

Head Uudised GoodNews