1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Alen Veziko müüb taas täissaalidele
Alen Veziko müüb taas täissaalidele

Alen Veziko müüb taas täissaalidele

Sel kevadel Eestimaa lavasid vallutanud Alen Veziko teeb sel suvel kontsertsarjaga Eestimaale tiiru peale. Täna õhtul esineb Alen Veziko Tartus Hansa hoovis ning piletid on taas välja müüdud.

Alen Veziko albumi “Ei ole öeldud tuulde” plaadiesitluskontserdid, mis algasid märtsi alguses Mooste Mõisast ja jõudsid Pärnu Ammende Villasse, täitsid saalid kogu Eestimaal. Tallinnas esines Alen Veziko koos 12 muusikuga KUMUs ja Tartus Athena Keskuses.

Romantikust muusiku suvine tuur algab täna, 4. juulil Tartu Hansa hoovist, jõuab homme Kuremaa Lossi, sealt edasi Otepää kirikusse ning mujalegi Eestimaa kaunitesse paikadesse, et oma muusika austajatele muusikaelamus võimalikult lähedale viia.

Suviseid kontserte saadab Aleni laval Priit Sootla klahvpillidel ja Eduards Glotovs kontrabassil.

Akustiline album “Ei ole öeldud tuulde” on 15 aastat kestnud muusikutee tulemus, sisaldades lugusid, mida Alen on laulnud ja kirjutanud selle aja jooksul. Plaadil ja kontserdil kõlab paremik seni esitatud lauludest – Valgusfoorid, Eilne päev, Ei ole öeldud lihtsalt tuulde, aga ka Vastu müüri, Kaugelt maalt, Kuldne põld jpt.

„Kevadel välja antud plaadil on kolmteist laulu ja ma olen valinud sellele plaadile laulud, millel minu jaoks on olemas sõnum ja mõte. Nagu ütleb plaadi pealkiri “Ei ole öeldud tuulde”, pole sellel plaadil kõlavad lood juhuslikud ja on valitud mingi kindla põhjusega. Selle suvetuuri raames esitame mitmeid laule  viimaselt plaadilt aga ka loomulikult muid juba rahvale lemmikuks saanud laule. Täna õhtul kell 20.00 astume Tartus Hansa Hoovis lavale ning plaanis on ka mõned üllatused ning oleme lavale kaasa toonud mõned sellised instrumendid, mida varem pole kontserditel kasutanud. Üks verivärske laul ka lisaks,“ sõnas artist mõned tunnid enne esimest esinemist.

Head Uudised GoodNews