1. Avaleht
  2. Muusika
  3. Alfa Collective esitleb reedel kontserdil singlit
Alfa Collective esitleb reedel kontserdil singlit

Alfa Collective esitleb reedel kontserdil singlit

Bändi Alfa Collective saab esinemas näha 8. oktoobril Solarise keskuse avalikul sünnipäevapeol, kus tuleb esitusele ka uhiuus singel „The Door“.

„The Door“ on Alfa Collective’i tänavuse aasta kolmas singel jaanuaris ilmavalgust näinud eksperimentaalse loo „Align“ ja aprillis ilmunud maheda laulu „Second Plan“ järel.

„„The Door“ on tujukas monoloog enesekindlust hävitavatele hirmudele ja ebakindlustele vastu hakkamisest. On naljakas paradoks, et kõige karmimaid hinnanguid andvad “teised” peidavad end sageli hoopis enda mõtetes ja uskumustes. Just seesuguseid vaenlasi laul jälitab ja maha murrabki,” sõnab solist Anett Tamm.

Uut lugu soovitab melomaanidele ka muusik Jonas Kaarnamets: „„The Door“ on mõnusalt eklektiline segu kõikidest elementidest, mis mulle meeldivad. Selles on rokilikku riffi, džässilikku intelligentsust, popilikke meloodiaid – kõik vürtsitatud alfaliku veidrusega. Jazz rock banger!“

Laulu „The Door“ salvestasid ja produtseerisid Anett Tamm ja Martin Petermann. Loo kokkumängu teostas Martin Petermann ja lõppviimistluse tegi Svante Forsbäck.

Alfa Collective on jazz-funk’i ja eksperimentaalset poppi viljelev ansambel, mis teostab laulja ja helilooja Anett Tamme eklektilist muusikalist visiooni. Kollektiiv alustas ühise helikeele otsinguid debüütalbumit „Canvas“ (2018) meisterdades. Tänaseks on ansambel suundunud uutele avastusretkedele muusikas ja seob tormiliseks tervikuks elemendid progerokist electro-jazz’ini. Alfa Collective’i ridades musitseerivad Anett Tamm, Taaniel PoggaJohannes LaasRobert Nõmmann ja Martin Petermann.

Head Uudised GoodNews