1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Algas piletimüük noortebändi One Direction eksklusiivsele kontsertfilmi linastusele
Algas piletimüük noortebändi One Direction eksklusiivsele kontsertfilmi linastusele

Algas piletimüük noortebändi One Direction eksklusiivsele kontsertfilmi linastusele

www_WA31408Sel nädalal tulevad Forum Cinemas kinodesse müügile populaarse noortebändi One Direction täispika kontsertfilmi “Where We Are”  piletid, mille linastused toimuvad 11. ja 12. oktoobril samaaegselt kinodes üle maailma.

Vaid ühel nädalavahetusel maailma kinodes näidatav kontsertfilm “Where We Are” on Milano San Siro staadionil üles võetud kontsertfilmi esmaesitlus. Kontsertfilmis esitab One Direction kõiki oma suurimaid hitte, millele lisandub 15-minutiline varem avaldamata intervjuu bändiga lava tagant ühes eksklusiivse ülevaatega nende käimasolevast “Where We Are”  tuurist.

1D_poster_imageOne Direction on Briti-Iiri poistebänd, mis koosneb 5 liikmest: Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Zayn Malik ja Louis Tomlinson. Bänd sai 2010. aastal Suurbritannia X Factori seitsmendal hooajal kolmanda koha. One Direction on avaldanud neli albumit ning võitnud mitmeid auhindu, sealhulgas 2014. aastal Brit Awards aasta singli tiitli lauluga „What Makes You Beautiful“.

One Direction “Where We Are” kontsertfilmi lavastajaks on Paul Dugdale, kes on aidanud kinolinadele tuua ka selliste maailmakuulsate bändide kontserte nagu Coldplay, Adele, Rolling Stones ja Prodigy.

Filmi piletid on müügil alates 28. juulist. Kontsertfilmi linastused toimuvad 11. ja 12. oktoobril Forum Cinemas kinodes. Ülekanne toimub HD’s ja 5:1 heliga.

Rohkem infot „One Direction: Where We Are” kontsertfilmi linastuse kohta leiad SIIT.

Head Uudised GoodNews