1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. TV3 telesügis rõõmustab, üllatab, naerutab ja naelutab vaatama
TV3 telesügis rõõmustab, üllatab, naerutab ja naelutab vaatama

TV3 telesügis rõõmustab, üllatab, naerutab ja naelutab vaatama

Kolm on seltskond – ja nii kutsuvadki parimasse seltskonda TV3 säravad eetristaarid, kelle juhtimisel jõuavad vaatajateni uued saated-sarjad kõrvuti vanade lemmikutega.

Eesti rahva suured lemmikud Teet Margna ja Kristjan Jõekalda vallutavad vaatajate südamed täiesti uue hoogsa teleshow‘ga „Teet, Kristjan ja sõbrad“, mis täidab reedeõhtuse otse-eetri hea nalja, värvikate väljakutsete ja lahedate külalistega. Meeleoluka show üheks oodatuimaks osaks saavad aga kindlasti lustlikud otsesaate-mängud, milles võivad elevusega kaasa lüüa ja auhindu võitja ka televaatajad.

Tuuli-Ann Freienthali juhtimisel uuritakse uues dokumentaalsarjas “Kuhu nad kadusid?” Eestis viimase kümne aasta jooksul teadmata kadunud inimeste lugusid. Emotsionaalse ja valusa sarja avaosa keskendub kuue aasta eest Võrus jäljetult kadunud Markkusele. Noormehe murest murtud ema on esmakordselt valmis erakordse avameelsusega rääkima, milliste tulemusteni on loo lahendamisel jõudnud politsei, vabatahtlikud otsijad ja Eesti kõige tuntumad selgeltnägijad.

„Kethi emmega Gruusias“ on uus lõbus ja lahe reisisaade, mis nakatab hea tuju ja elurõõmuga – nagu ikka, kui Kethi Uibomägi ja tema ema miskit koos ette võtavad. Setumaa särtsakas linalakk võluva emmega pakivad kohvrid ja lendavad Gruusia-tuurile mõjuval põhjusel – ikka selleks, et paremini tundma õppida Kethi südame võitnud unistuste printsi Anzori kodumaad ja rahvast. Gruusia avastamist ning kaunite ja südikate Eesti naiste tutvumistuuri tulevase perekonnaga on lausa lust jälgida, sest hoogsalt kulgeval seiklusel jagub üllatusi igal sammul.

„Mida teha oma rahaga?“ on uus õpetlik ja kasulik saade meid kõiki puudutaval teemal – raha. Ajal, mil Eesti pensionifondidest võetakse välja üle miljardi euro ja rahvas on mures inflatsiooni pärast, otsivad inimesed võimalusi oma raha väärtuse kaitsmiseks ja küsivad: kas minna börsile, osta kinnisvara, asutada firma või peita kõik säästud hoopis sukasäärde? Nii tulebki appi Marii Karell, kelle uuest saatest leiab palju praktilisi ja vajalikke näpunäiteid raha kõige paremaks kasutamiseks.

Uues nalja- ja naerusaates „Killumeister“ võtab särav lauljanna Synne Valtri nõuks üles otsida Eestimaa parimad naljategijad-anekdoodivestjad ehk killumeistrid. Algab korralik huumorilahing, kus end tagasi ei hoita ning kilde ja killukesi lendab mitmetes erinevates Eestimaa paikades. Asjatundliku žürii kaasabil selgitatakse saadete jooksul välja need, kelle etteasted on tõeliselt naljakad ja ka need, kelle omad toovad kaasa vaid piinliku õlakehituse. Lustliku anekdoodivõistluse lõpus ootab võitjat au, kuulsus ja loomulikult uhke tiitel „Killumeister 2021“. Igas saates on nalja ja melu kõrval ka mõnusat muusikat, sest lauluga rõõmustab saatejuht Synne Valtri ise.

Uues kodumaises kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega elus edasi minna. Selleks, et unistuste neiu leida, peetakse maha raju basseinipidu, kus reeglid ja piirangud puuduvad. Tõsielusarjas löövad kaasa ka juba tuntud reality-tähed, teiste seas taas kaaslase otsingutele asunud Kalvi Kalle.

TV3 „Seitsmesed” rõõmustavad uuel telesügisel saatejuhtidepaariga, kelle ühist debüüti sai näha suve hakul „Suviste seitsmeste” Vihula mõisa erisaadetes. Toona paar nädalat ühise duona otsesaadet juhtinud Kethi Uibomägi ja Marek Lindmaa võeti rahva poolt vaimustusega vastu. 6. septembrist tervitavad nad vaatajaid taas, nüüdsest igal argiõhtul kell 19 TV3 otse-eetris.

Head Uudised GoodNews