1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ameerika jazzlaulja Myrna Clayton annab emadepäeval Eestis kontserdi
Ameerika jazzlaulja Myrna Clayton annab emadepäeval Eestis kontserdi

Ameerika jazzlaulja Myrna Clayton annab emadepäeval Eestis kontserdi

12. mail, kell 18.00 esineb Otepää kultuurikeskuses emadepäeva kontserdil USA tunnustatud jazzlaulja Myrna Clayton. Kontsert on tasuta, kontserdi toob Otepääle USA saatkond Eestis.

Emadepäeva pidulikul kontserdil tunnustatakse Otepää valla aasta ema.

Myrna Clayton koos saatebändiga The Myrna Clayton Experience valiti kevadisele turneele Leedus, Lätis, Valgevenes, Moldovas ja Eestis sadade Ameerika Ühendriikide muusikute seast.

Kes on Myrna Clayton?

Myrna on laulja, laulukirjutaja, ansamblijuht, flötist ja häälekoolitaja, kelle karjäär sai alguse kirikus lauldes. Talle on suurt mõju avaldanud Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Nancy Wilson ja Natalie Cole. Alabamas sündinud ja Atlantas kasvanud Myrna sai kõrghariduse hoopis majandusalal ning alustas tööalast tegevust edukas turundusfirmas enne kui temast sai elukutseline laulja.  America’s Songbird , ameerika laululind Myrna Claytonit armastatakse, sest ta on võluv, suuremeelne, andekas ja loominguline. Myrna saatebändis mängivad Philip Aidar – klaver; Thomas Blalock – bass, Marcus Williams – trummid, Ronald James – saksofon.

„Teen siinkohal üleskutse kõikidele meestele ja isadele – tooge palun oma kallis kaasa Myrna Claytoni kontserti nautima, kuna seda, et sellise suurusega täht Otepääle tuleb, ei juhtu iga päev,“ sõnas Otepää Kultuurikeskused juhataja Jorma Riivald. „Täname USA Suursaatkonda Eestis, kes meile esineja kohale toob!“

“Meil on väga hea meel, et saame Eestis tutvustada Myrna Clayton Experience ning seeläbi jagada ehtsalt ameerikalikku džässi-, popi-, souli-, gospeli-, R&B, bluesi ja kantrimuusikat,“ märkis USA suursaatkonna pressi- ja kultuuriatašee Ed Dunn. „Ootame põnevusega kohtumist Otepää publikuga, et tuua nendeni see suurepärane ja eriline muusika.“

Eestis korraldab Myrna Claytoni tuuri USA Suursaatkond. Kontsert toimub koostöös Otepää Kultuurikeskuste ja Otepää Vallavalitsusega.

Head Uudised GoodNews