1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. Anneli Lahe persoonisaade toob ekraanile tuntud eestlaste avameelsed lood
Anneli Lahe persoonisaade toob ekraanile tuntud eestlaste avameelsed lood

Anneli Lahe persoonisaade toob ekraanile tuntud eestlaste avameelsed lood

Täna kell 20 alustab Kanal 2-s Anneli Lahe vestlussaade „Kõik on võimalik“.

Neljaosalises persoonilugude sarjas räägivad koroona-aastaga kaasnenud elumuutustest muusikud Reigo Ahven, Karl Madis ja Grete Paia, endine poliitik Kristiina Ojuland, ettevõtja Raimo Kägu, kulturist Ott Kiivikas, ärinaine Kersti Toots, muusikaprodutsent Peeter Kaljuste ja kirjanik Jesper Parve.

Elu on täis kogemusi, takistusi ja muutusi. Paljude jaoks pole muutused üldsegi teretulnud nähtus. See võib harjumuspärase stabiilsuse vägagi kõikuma panna. Kui aga vaadelda muutusi veidi teise nurga alt, siis eneselegi ootamatult võivad needsamad muutused olla hoopis uuteks võimalusteks. Saatesarjas „Kõik on võimalik“ räägivad tuntud eestlased, kuidas nad viimase keerulise koroona-aastaga kaasnenud elukorralduslikud muutused enda kasuks on pööranud.

Juba rohkem kui aasta on maailm tavapärasest toimimisest väga kaugel. Riigid läksid lukku, lennukid ei lennanud, tavapärane suhtlus asendus virtuaalsusega. See oli paljudele šokk, tuli hakata leidma uusi võimalusi, et mitte kaotada mõistust. Paljud lahkusid linnadest ja asusid otsima elu võimalikkust maal. Just seda teed läks ka tuntud eesti muusik, tunnustatud džässtrummar Reigo Ahven, kes sai eelmise aasta 13. märtsil „sünnipäevakingiks“ eriolukorra riigis. Sünnipäevapeo asemel pidi ta terve senise džässiklubi tegevuse kriitilise pilguga üle vaatama. Reigo alustas virtuaalkontsertide salvestustega ja lõi ka uue idufirma.

Kunagist tipp-poliitikut, pidevas rambivalguses elanud Kristiina Ojulandi ja tema elukaaslasest ettevõtjat Raimo Kägu päästsid suuremast kriisist hajaasustus ja privaatsus. Ettevõtlik paar avas oma koduuksed, lükates käima kodurestorani. Nende elu sai hoopis uue suuna, mis jäi eemale glamuurist ja reisimisest.

Head Uudised GoodNews