1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ansambli Maria Stuart võiduvideo tegid otepäälased
Ansambli Maria Stuart võiduvideo tegid otepäälased

Ansambli Maria Stuart võiduvideo tegid otepäälased

10354169_522236497921278_8010091925557413593_n6. novembri Eesti TOP 7 saates saavutas ansambel Maria Stuart oma looga „Emotsioonid“ esikoha. Esikoha loole tegid video otepäälased.

Loole on  video teinud Ott Rõngas ja otepäälanna Kerli Adov, video peaosas on kõigile otepäälastele tuttav Ilmo Tamm, kes täitis ka filmimise ajal operaatorikohustusi.

Balti Filmi- ja Meediakoolis õppiv Kerli Adov ütles, et see on talle juba teine koostöö ansambliga. Eelnevalt tehti videot loole „Luuraja“. Enamik võtteid toimus augustikuus Otepääl ja Pühajärvel ning ööklubis Comeback. Nüüdseks mängitakse seda lisaks ETV2 saatele “Eesti Top 7” ka kanal Seitsmes, lugu on kogunud  jõudsalt vaatamisi Youtube’is. Raadio Elmari nädala edetabelis on see püsinud juba 5 nädalat ja on hetkel 3-nda koha peal.

„Saates Eesti Top 7 on lugu esimest nädalat ja kohe olime esimesel kohal,“ sõnas Kerli Adov. „Loodame, et meie lugu vaatajatele meeldib, samuti tahan tänada ööklubi Comeback omanikku Siim Kaldat ja kõiki pidulisi, kes video filmimise hetkel kohal viibisid!“

Loo sõnad on kirjutanud Liana Kolodinskaja, muusika terve bänd kooseisus Meelis Tisler, Liana Kolodinskaja, Hanna-Roosi Karro, Margus Sekk, Tõnu Ilves. Salvestas ja miksis Silver Lepaste (Clockwork Stuudio), masterdas Minerva Pappi (Chartmakers). Lugu saab kuulata lisaks Youtube’ile ka Spotifys ja iTunesis.

Maria Stuart on kohati romantiline, mõõduka kiiksuga, kaasahaaravate meloodiate ja rütmidega kergeroki bänd, mis kombineerib erinevate muusikastiilide parimaid külgi. Bänd tegutseb Tartus, tehes peamiselt omaloomingut, sekka ka üksikuid kavereid. Maria Stuart on loodud 2013. aasta suvel ning ühiseid jooni võib tuua hiljuti laiali läinud Paha Pollyga (sama laulja).

Vaata videot! http://www.youtube.com/watch?v=_YJ2CyANs3s

Head Uudised GoodNews