1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Austraalia duo „Parachute Youth“ toob Eestisse hüpnootiliselt modernse tantsumuusika
Austraalia duo „Parachute Youth“ toob Eestisse hüpnootiliselt modernse tantsumuusika

Austraalia duo „Parachute Youth“ toob Eestisse hüpnootiliselt modernse tantsumuusika

Parachute_ Youth_LIVE PHOTO_PRESETS_TOUR8. veebruaril esineb Tallinna Rock Cafes Austraalia muusikaduo „Parachute Youth“ , esitades tänapäevast number üks alternatiiv-tantsumuusikat.

Duo koosseisus Matt KVon ja Johnny Castro alustasid koos musitseerimist 2011. aastal, jättes enda kodulinnad ja tüdruksõbrad Austraalias ning kolides Pariisi.

Juba 2012. aasta alguses ilmus nende hittlugu „Can’t Get Better Than This“, kuid ometigi on läinud järjest paremaks – see hittsingel on olnud number üks Austraalia, Belgia, Poola, Leedu ja Ukraina edetabelites.

Parachute_ Youth_011Photo_by_KatiePalmerMatt ja Johnny on öelnud, et nende muusikat on mõjutanud nii Depeche Mode, Stone Roses, Smiths, Joy Division/New Order, Human League jpt, kuid nende muusika kõla on modernsem, kaasates endasse tohutut muusikalist nägemust.

Sony In The Mix nimetas nende singli parimaks muusikahitiks 2012. aastal ja esikohapretendendiks 2012. aasta parima filmiklipi valimisel. Bänd esitati ka parima tantsumuusika hiti kandidaadiks Aria Awards’il.

2013. aastal valminud hittlugu „Runaway“ on ühtlasi 2014. aasta kontserttuuri nimilugu.

8. veebruari kontserdi juhatab sisse Läti rock-pop-indie bänd Dabasu Durovys, kes on seitsme tegutsemisaasta jooksul andnud välja kaks albumit ja jõudnud enda kontserditega nii naaberriikidesse kui ka Portugali ja Autraaliasse.

Parachute Youth ’i ja Dabasu Durovys’i kontsert toimub 8. veeburaril algusega kell 21.00 Rock Cafes.

Head Uudised GoodNews