1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Avaldame saladuse! Mida soovivad lava taha kitarrivirtuoos Jesse Cook ja tema bänd?
Avaldame saladuse! Mida soovivad lava taha kitarrivirtuoos Jesse Cook ja tema bänd?

Avaldame saladuse! Mida soovivad lava taha kitarrivirtuoos Jesse Cook ja tema bänd?

JesseCook04_2Eestisse on tulemas ülemaailmselt tuntud flamenkokitarrist Jesse Cook, kes esineb 22. märtsil oma ansambliga teatrikeskuses Vaba Lava. Muusikaürituste korraldajad teavad, et on olemas nii tagasihoidlikke muusikuid, kes kontserdiväliselt soovivad endale vaid askeetlikke tingimusi ja teenuseid, kuid samas on ka pretensioonikaid ja pirtsakaid artiste, kes nõuavad ülimalt täiuslikkust ka detailides. Millisele poolele kaldub kitarrivirtuoos Jesse Cook koos oma sõpradega? GoodNews annab lugejale võimaluse endal otsustada.

On teada, et bänd naudib tai, vahemere, india ja jaapani kööki, kui seda aga ei leidu, sobib ka Põhja-Ameerika tüüpiline toit — Jesse on ju pärit Kanadast. Lava taha aga soovivad muusikud leivavalikust viilutatud mitmevilja-, täistera- ja rukkileiba, teatud juustuvalikut, kastmetest majoneesi ja dijoni sinepit, tomativiilusid, rohelist salatit, kana või kalkunirinda, eelistatult viilutatuna, ning mõned itaalia lihaviilud. Lisaks peab neile olemas olema väike värske puuviljavalik + 2 avokaadot, 2 dieetpepsit, 6 pudelt gaasiga vett, 12 0,5-liitrist pudelit vett, värske mahl (eelistatult “Naked”), hea värske espressokohv ja tee, lisanditest kaasas ka piim, koor ja suhkur.

JesseCook17

2 tundi enne kontserti peab riietusruumis olemas olema 12 x 0.5l vett, jääd ja 1 suur kvaliteetne tume šokolaad. Muuseas, muusikud on avaldanud soovi kindlasti proovida ka kohalikku õlut. Kuidas tundub? Kitarristid on oma kuulsusest hoolimata mõõdukad kõiges?

JesseCook21

Vabal Laval esinev Jesse Cook on tänapäeval üheks eriti silmapaistvaks “nuevo flamenco” stiili esindajaks peetav, Prantsusmaal sündinud ja Kanadas täheteed alustanud muusik, kelle töödes on elemente flamenko rumbast, jazzist ja paljudest teistest maailma muusikastiilidest.

Vaata Jesse Cook videotervitust!

Piletid on müügil Piletilevis!

Head Uudised GoodNews