1. Avaleht
  2. Galerii
  3. Beatrice šampanjatuba Mull avas uksed linnarahvale
Beatrice šampanjatuba Mull avas uksed linnarahvale

Beatrice šampanjatuba Mull avas uksed linnarahvale

Beatrice Mullis
Beatrice Mullis
Foto: Mull

Alates septembrist ootab Beatricele kuuluv šampanjatuba Mull (Sulevimägi 5, Tallinn) külalisi õhtusöögile neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti kella 18-st.

Mull endiselt pakub oma külalistele parimad šampanjad, luksusliku kihiseva joogi valik on sügishooajaks korralikult laienenud. Igaks õhtusöögiks avab Beatrice šampanja, mida kliendid saavad klaasiga tellida. Šampanja ja muude kvaliteetjookide kõrvale saab Mullis tellida Beatrice klassikalisi roogasid nagu borš kanalihaga, erinevad pirukad, Pavlova jne.

Kui vanasti sai Mullis üritust korraldada vaid ettetellimisega ja sedagi suuremale seltskonnale, siis nüüd on kindlatel aegadel õhtusöögile oodatud kõik tallinlased ja pealinna külalised. Kui leidub vaba laud, siis põhimõtteliselt saab ka viimasel hetkel tänavalt sisse astuda, kuid soovitav on muidugi kohad Mullis ette broneerida. Mullis toimuvad ka edaspidi erinevad teemalised õhtud ja pop-up üritused.

Beatrice sõnul ei muutu siiski Mull traditsiooniliseks restoraniks. „Meie kontseptsiooniks alati jääb kodusus ja hubasus, kus külastajad saavad tunda end sõpradena kes on meile külla tulnud. Kui tavarestoranis süüakse pooleteise – kahe tunniga, siis meie soovitame Mulli külalistele varuda neli – viis tundi õhtusöögi nautimiseks. Ka edaspidi jääb meie „pearoaks“ šampanja, mille kõrvale käib meeldiv söök, soe vastuvõtt ja üleüldine elunauding,“ ütles Beatice.

VAATA GALERIID!
Fotod: Mull

Head Uudised GoodNews