1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Cafe Lyoni külastab ühe maailma parima veinikeldri omanik Bertold Salomon
Cafe Lyoni külastab ühe maailma parima veinikeldri omanik Bertold Salomon

Cafe Lyoni külastab ühe maailma parima veinikeldri omanik Bertold Salomon

Bertold Salomon
Bertold Salomon

24. juulil kell 19:00 saab Cafe Lyonist veinigurmaanide kohtumispaik, kui maailma 100 parima veinikeldri hulka kuuluva Salomoni veinimõisa omanikud Bertold ja Gertrud Salomon tutvustavad hõrgutaval õhtusöögil oma tippklassi veine.

„Mul on siiralt hea meelt, et nii väärikas ja kõrgelt hinnatud tippveinimeister nagu Salomon on üle 12 aasta otsustanud taas Eestisse ja just Cafe Lyoni tulla,“ ütles Cafe Lyoni juhataja Iivi Saar. „Maailmas on tuhandeid veinikeldreid ja edu saavutada on väga raske. Salomonil on õnnestunud see nii uue kui ka vana maailma veinidega!“

Iivi Saare sõnul sobib väärikate veinide kõrvale vaid parim tooraine, sellepärast valis Cafe Lyoni peakokk Raul Teekuuekäigulise õhtusöögi menüüsse lendkalamarjaga veiselihatartari, suitsuangerjafilee, rukkilillevahuga kartuli-porrusupi,bouillabaisse´i kammkarbi ja krevetiga, röstitud vuti, lamba sisefilee ning Sacheri desserdi.

Toidu kõrvale pakutakse kuute erinevat veini: Groovey Grüner Veltliner, Undhof Wachtberg Grüner Veltliner, Undhof Kögl Riesling, S&A Marlborough Sauvignon Blanc, Norwood Shiraz Cabernet, Finniss River Shiraz veine.

Kuuekäigulise õhtusöögi hind koos veinidega on 59 eurot.

Head Uudised GoodNews