1. Avaleht
  2. Film
  3. Forum Cinemas
  4. Coca-Cola Plazas on täna „Rocky Horror Picture Show“ fännide erilinastus
Coca-Cola Plazas on täna „Rocky Horror Picture Show“ fännide erilinastus

Coca-Cola Plazas on täna „Rocky Horror Picture Show“ fännide erilinastus

Forum Cinemas Kinoklassika sarja raames oktoobri kolmapäevadel nähtava muusikalise kultusfilmi „Rocky Horror Picture Show“ fännide tungival nõudmisel on täna kavas filmi erilinastus, kus fännid saavad kohale tulla kostümeeritult, kaasa laulda ja ennast vabalt välja elada.

Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod märkis, et kindlasti on seniste filmi linastuste järgi näha, et tegemist on tõelise kultusfilmiga, sest seal olevatele lauludele ja tantsudele elatakse väga usinalt kaasa. “Filmil on väga efektsed ja ehedad andunud fännid, kes vaatavad filmi kostümeeritult, laulavad kaasa ja väljendavad end nii, et kõik ikka kuuleks!“

Novodi sõnul toimubki seepärast täna õhtul kell 21.15 algusega fännide eriseanss, kus kõik saavad oma lemmikteose saatel mõnusalt välja elada.

Novod lisas, et „Rocky Horror Picture Show“ hoiab enda käes ka kõige kauem kinodes jooksnud filmi rekordi tiitlit. „Nimelt on see film olnud teatud kinode kavades püsivalt oma esilinastusest peale 1975. aastal,“ selgitas Novod. Enamasti on filmi rohkemad linastused just halloween-i tähistamise aegu oktoobris.

Muusikal räägib kõlava loo sellest, kuidas armastajapaari Bradi ja Janeti autol puruneb rehv ning tormi eest peavarju otsides leiavad nad end kurjakuulutavast mõisast, kus elab transvestiidist teadlane Dr. Frank-N-Furter (Tim Curry). Brad ja Janet kohtuvad järjest mõisa metsikute asukatega, kelle hulka kuulub ka rokkiv mootorrattur ja eriti kõhe teener. Eriskummalisi laulu- ja tantsunumbreid appi võttes avalikustab Dr. Frank-N-Furter maailmale ka oma kõige viimase meistriteose: musklimees „Rocky“.

Novembris jätkab Kinoklassika sarjas James Cameroni suurteos „Terminaator“.

Kinoklassika sündmustesarja raames näitamisele tulevad filmid on kõik digitaalselt taastatud ja minimaalselt 2K resolutsiooni ja kvaliteetse 5.1 heliga.

Head Uudised GoodNews