1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Cosmic Gate, Andy Moor, Ruben de Ronde & ARMADA NIGHT tõmbavad käima EDM Estonia sünnipäeva FACTORYs!
Cosmic Gate, Andy Moor, Ruben de Ronde & ARMADA NIGHT tõmbavad käima EDM Estonia sünnipäeva FACTORYs!

Cosmic Gate, Andy Moor, Ruben de Ronde & ARMADA NIGHT tõmbavad käima EDM Estonia sünnipäeva FACTORYs!

Armada-night2Sa tead, et on november? Seda ikka tead, mida kujutab endast EDM Estonia? Jess, oled ju tõeline fänn! Aga seda Sa ju ikka TEAD, mille toob kaasa novembrikuu keskpaik? MIDAAA!? Sinu lemmik pidudesarja korraldaja EDM Estonia SAAB KAHESEKS! Loomulikult toob see kaasa megapeo, mida soovib koos sünnipäevakangelasega tähistada igaüks!

15. novembril jõuavad Eestisse juba teistkordselt DJ Armin van Buureni plaadifirma Armada Music kvaliteetartistid ühes Armada Night klubikontseptsiooniga. Üritust toetavad e-sigaretipood SKYsmoke ja Eesti number 1 tantsumuusika raadiojaam Power Hit Radio.

EDM Estonia poolt toetavad artiste DJ-d Tarmo Tammel ja Kaimo K.

Line-up’i täidavad maailmaklassi artistid: Saksamaa populaarseim DJ-duo Cosmic Gate ehk Nic Chagall ja DJ Bossi, kes on 6 aastat järjest valitud DJ Mag Top 100 populaarseima DJ hulka.

Andy Moor on Suurbritannia tipp-produtsent, kel olemas auga väljateenitud Grammy ja ta on DJ, kel Inglismaal ka edukas plaadifirma AVA Recordings.

Hollandist pärit Ruben de Ronde näol on tegemist Armin van Buureni käepikendusega, kes Arminit tema iganädalase raadio-show A State of Trance kokkupanekuga aitab.

Armada Music on valitud viimased viis aastat parimaks globaalseks tantsumuusika plaadifirmaks ja sellel on üle 26 tütarplaadifirma, mille alt avaldatakse nii progressiivset klubimuusikat kui ka trance’i, house’i ja technot. Plaadifirma alla kuuluvad lisaks Buurenile sellised tantsumuusika lipulaevad nagu Dash Berlin, Markus Schulz, W&W ja Aly&Fila.

Club FACTORYs ootab ees täiuslik kontseptsioon kaasaegse valgustuse ja interjöörilahendustega. Suured pinnad võimaldavad korraldada mastaapseid üritusi, tehes klubi Tallinnas suuruselt üheks suurimaks tantsupepusid mahutavaks ürituste korraldamise paigaks.

Megapidu läheb käima kümnest õhtul ja paneb täistuuridel välja kuueni hommikul!

Kohapeal on lubatud veipimine – Factory baaridest saab osta SKYsmoke Smoke&Go ühekordse e-sigareti.

Sisse pääseb vanuses 18+ ja piletid on saadaval eelmüügis Piletilevis ja aadressil Gateme.com.

VAATA ÜRITUSE VIDEOT!

Liitu peo listiga ja kutsu osalema ka sõpru!
Liitu Factory Facebook’i lehega!
Tasemel pidude info leiad Factory kodulehelt!

Kui soovid kogeda ööklubide melu, mida seni vaid rajudest videoklippidest näinud, siis leiad selle Club FACTORYst, Madara 22!

Head Uudised GoodNews